Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Peter Tanuška
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
51245

*REZERVOVANÉ* Jedinečný slnečný 4izbový byt na sídlisku Solinky na Gaštanovej ul. o celkovej

198 000
Plocha:  
83 m2

okres Žilina
Žilina
pred 24 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku bytu***********https://youtu.be/u20Lt5MpIjk?si=uuJqdIr32nSo_lH4**********

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt na sídlisku Solinky na Gaštanovej ul. o celkovej výmere 83m2 s balkónom + pivnica, ktorý sa nachádza na 5. zo 7. poschodí, v zateplenom bytovom dome.

Samotný byt prešiel postupnou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná, murované jadro s novými rozvodmi elektriny, podlahy, nové bezpečnostné dvere a kvalitne spravené stierky.

Bytový dom je zateplený, pričom boli vymenené vstupné dvere a taktiež prebehla oprava vonkajšieho schodiska a zábradlia.

Dispozícia bytu je orientovaná na dve svetové strany:

Priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou (s možnosťou uskladnia bicyklov) je situovaná v strede bytu, z ktorej je prístup do oddelenej toalety + kúpeľne so sprchovacím kútom. Po ľavej strane (juhovýchod) je spálňa a samostatná izba so vstavanými skriňami + kuchyňa s výstupom na balkón. Táto časť bytu je orientovaná do vnútrobloku, kde sa nachádza množstvo zelene.

Po pravej strane chodby (severozápad) je veľkolepá obývacia izba a ďalšia samostatná nepriechodná izba vybavená vstavanou skriňou.

Vo všetkých izbách sa nachádzajú plávajúce podlahy. V chodbe a kuchyni je keramická dlažba.

Výhody: Okrem priestrannosti a svetlosti je veľkým benefitom jeho poloha. VŠETKO čo potrebujete je priam na skok! V blízkosti je výborná občianska vybavenosť: COOP, Tesco, Lidl, zastávka, škola, škôlka. Veľa zelene a atrakcie pre deti sa nachádzajú rovno pod oknami.

Môj tip: Strategická poloha bytu Vám zaručí dokonalé bývanie IDEÁLNE pre náročnú a aktívnu rodinku. Lokácia bytu na okraji sídliska umožňuje komfortnejšie parkovanie, v porovnaní s inými časťami Soliniek. Byt je kúpou ihneď voľný a ostáva zariadený.

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vyhotovený. Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.