(REZERVOVANÉ)1 IZBOVÝ BYT, ŽILINA-HLINY 7, GABAJOVÁ UL., KOMPLET REKONŠTRUKCIA, 37m²

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

okres Žilina
Žilina
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ-Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/_dlBMHAEw48 *************************

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 1 izbový byt v Žiline na sídlisku Hliny 7 na ulici Gabajova o výmere 37m² bez balkóna. Byt sa nachádza na 4/7 poschodí v zateplenom bytovom dome spolu s novým výťahom. Byt prešiel komplet rekonštrukciou: murované jadro, elektroinštalácia v medi, plastové okná, podlahy, stierky.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálenským stolom a samostatnej spálne. V kuchyni je zánovná kuchynská linka na mieru spolu so spotrebičmi. V spálni sa nachádza nábytok - posteľ, skriňa, komoda.

V celom byte je položená plávajúca podlaha. V kúpeľni je sprchový kút s toaletou. Byt je celodenne slnečný vďaka orientácii na juh. K bytu prislúcha pivnica. Výhodou je, že byt sa predáva komplet zariadený.

V okolí je veľa zelene, obchod, škola, škôlka, MHD a ďalšie - DOPORUČUJEM. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Bližšie info: haluska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.