ZARIADENÝ 2KK BYT V NOVOSTAVBE, KVAČALOVA UL., ŽILINA-ZÁVODIE, 52m²

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

okres Žilina
Žilina
pred 26 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na prenájom 2KK byt v novostavbe v Žiline, časť Závodie, ul. Kvačalova o celkovej výmere 52m². Byt sa nachádza na 2 poschodí v zateplenom bytovom dome spolu s výťahom.

Dispozícia: vstupná chodba, šatník, obývacia izba so stolíkom spolu s priestranným gaučom spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Ďalšia izba je samostatná spálňa, v ktorej sa nachádza manželská posteľ, vstavaný šatník, komoda. V kúpeľni je vaňa, vstavaná toaleta, práčka. V kuchyni je elektrická varná doska spolu s rúrou.

Výhodou je bezplatné parkovanie priamo v oplotenom areáli, ktorý je určený iba pre vlastníkov bytov. Vedľa bytového domu je detské ihrisko. K bytu patrí pivnica.

Byt sa prenajíma zariadený spolu s nábytkom, vybavením a spotrebičmi. Mesačné nájomné je 650,-€ / mesiac vrátane energii a služieb. Depozit pri podpise nájomnej zmluvy je 1000,-€.

Požiadavky prenajímateľa: jednotlivec alebo pár, nefajčiari, bez domácich zvierat. Prenájom minimálne 1 kalendárny rok. Bližšie info: haluska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.