Kontaktné údaje

AKM Kapital s.r.o.

Sládkovičova 1

96001 Zvolen

Meno:
Monika Hanzlíková
Telefón:
0908930525
E-mail:
ID ponuky:
801169

Priestranný 2 izbový byt 63 m2 v centre mesta Zvolen

124 900
Plocha:  
1 m2

Poschodie:  
1. / 6

okres Zvolen
Zvolen
M.R.Štefánika
pred 23 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj priestranný 2-izbový byt v pôvodnom stave nachádzajúci sa v srdci historického mesta Zvolen. Táto nehnuteľnosť predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom priestore a možnosti vytvoriť si svoj vlastný štýl bývania.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v blízkosti hlavných nákupných zón, reštaurácií a kultúrnych zariadení. Vďaka výhodnej polohe si môžete vychutnávať všetky výhody života v centre mesta, zatiaľ čo zároveň vychutnávate kľud a súkromie.

Byt má úžitkovú plochu, ktorá poskytuje dostatok priestoru. Svetlá a priestranná obývacia izba vám ponúka možnosť vytvoriť si pohodlné miesto na relaxáciu a stretnutia s priateľmi. Samostatná spálňa poskytuje dostatočný priestor pre vaše súkromie a oddych.

V kuchyni a kúpeľni nájdete pôvodné prvky, ktoré vytvárajú autentickú atmosféru tohto bytu. Vďaka pôvodnému stavu máte možnosť vytvoriť si vlastný dizajn a prispôsobiť si priestor podľa svojich predstáv a potrieb.

Okrem toho je byt vybavený dostatočným úložným priestorom, ktorý vám umožňuje udržiavať veci organizované a ukladané.

Ak hľadáte investíciu do nehnuteľností alebo vlastný domov v centre Zvolena, tento 2-izbový byt je pre vás ideálnou voľbou. Využite túto jedinečnú príležitosť a príďte si pozrieť tento byt, ktorý ponúka množstvo potenciálu a výhod centrálnej polohy. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tohto historického mesta a zažite pohodlné bývanie vo vlastnom štýle.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. V našej ZMENÁRNI vám môžeme vymeniť peniaze. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na mobil: +421 908 930 525 alebo E-mail: info@akmkapital.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: Priestranný 2 izbový byt 63 m2 v centre mesta Zvolen

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.