1 izb. kompletná rekonštrukcia, zariadený Zvolen, Zlatý potok

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
39 m2

okres Zvolen
Zvolen
Prachatická
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj 1 izbový  kompletne a vkusne zrekonštruovaný a zariadený byt v tichej časti Zvolena, na Prachatickej ulici. Jeho  výmera je 39 m2, k dispozícii je spoločný balkón a pivnica vedľa bytu. Je situovaný na 3. poschodí v 4 poschodovom dome bez výťahu.

V byte sa práve dokončila kompletná, veľmi vkusná rekonštrukcia, ktorá bola prevedená podľa vizualizácie. Rekonštruovaly sa aj rozvody vody a elektriky ako aj celý interiér. Všetko zariadenie je vyrobené na mieru. Do bytu si prinesiete len svoje osobné veci.

Vybavenie: nová kuchyňa, vstavané značkové spotrebiče, varná doska zo skla, vstavaná rúra, vstavaná mikrovlnná rúra, chladnička,

kúpeľňa je kompletne zariadená -práčkou aj sušičkou, vstavaná skriňa a posteľ v spálni, denná  časť je vybavená rohovou sedačkou.

Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom s WC a práčka so sušičkou, samostatná kuchyňa, obývačka a spálňa sú predelené drevenou zástenou .

Lokalita: je úžasná-na skok do prírody aj do centra.

Energetický certifikát nebol vyhotovený.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 1 izb. kompletná rekonštrukcia, zariadený Zvolen, Zlatý potok

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.