Pekný energetický úsporný rod.dom v Andovciach

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
1063 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Nové Zámky
Andovce
pred 374 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 343 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj energetický úsporný, veľký,priestranný rod.dom v obci Andovce,stojaci na pozemku s rozlohou 1063m2 a obytnou plochou 120m2.Postavený je z kvalitných CDM tehál.

Dispozícia domu:Na vyvýšenom suteréne sa nachádza vstupná chodba,veľká priestranná obývacia izba,kuchyňa s výstupom na terasu.Zo suterénu po vystúpení asi 5 schodíkov sa dostanete do menšej haly,kde sú samostatné 3 izby a kúpeľňa so samostatnou toaletou. V suteréne sa nachádza veľká priestranná garáž ktorá je súčasťou domu,práčovňa so sprchovacím kútom a toaletou a 4 technické miestnosti.Pod suterénom sa nachádza ešte veľká priestranná pivnica cca 60m2-3 miestnosti/suchá/Okná sú všade plastové,podlahy v izbách drevené parkety,v kuchyni PVC,inak všade keramická dlažba. Vykurovanie domu je plynové s kotlom a radiatormi,ďalej veľmi úsporným kotlom na pelety ktorý zabezpečuje nízke náklady na kúrenie v obývacej izbe sú aj keramické kachle. Úžitková voda je mestská a 10 mesiacov v roku sa zohrieva slnečnými kolektormi.Elektrina 220/380W. Poschodie je klimatizované.Vstupné dvere plastové-bezpečnostné. Za domom sa nachádza veľká priestranná záhrada vysadená trávou,okrasnými drevinami a ovocnými stromami a nachádza sa tu aj fóliovník a menší skleník. Relaxovať môžete pri do zeme zapustenom stredne veľkom bazéne z hrúbkou plášťa 8mm a pieskovou filtráciou. Travnik má automatické zavlažovanie. Odpad je riešený septickom. Dom sa nachádza v tichej lokalite obce s výbornými susedskými vzťahmi a predáva sa čiastočne zariadený. Veľmi výhodná ponuka. DOPORUČUJEME!!

Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte makléra : REALCOMFORT tel.kontakt: 0907296105

Naše ceny sú konečné,nezavádzajúce,,bez ďaľších poplatkov s kompletným právnym servisom a schválené majiteľom.. ZABEZPEČÍME VÁM NAJNIŹŚIU CENU NA TRHU A BEZPLATNE NAJVÝHODNEJŠIU HYPOTÉKU.

Spolupracujeme so VŠETKÝMI BANKAMI, ktoré poskytujú hypotekárny úver na Slovensku! Ďalšie ponuky na našej stránke Realcomfort.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Klimatizácia:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Pekný energetický úsporný rod.dom v Andovciach

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.