4 izb. dom-novostavba Banská Bystrica - Zvolen predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
112 m
2
Plocha pozemku:  
425 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 235 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj 4-izb. bungalov s obytnou plochou 112,5 m2. Postavený je na slnečnom, rovinatom pozemku s rozlohou 425 m2. 

Nachádza sa na prirodzenej spojnici medzi Banskou Bystricou a Zvolenom. Predáva sa ako holodom. Dokončenie domu je plánované do decembra 2019.

Dispozícia:má výborné dispozičné riešenie ideálne pre modernú rodinu.  Obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou a výstupom na terasu, plus 3 samostatné spálne,  1x kúpelňa s WC, 1x samostatné WC, technická miestnosť, 1x šatník. 

Rozloha pozemku - 425 m2 pričom zastavaná plocha je 140 m2. V projekte je plánovaná terasa aj prístrešok pre auto, ale to nie je zahrnuté v cene.

K projektu bola vyhotovená vizualizácia, ktorá vám ukazuje dispozičné riešenie domu a nasmeruje ako čo najlepšie zúžitkovať rozlohu a tvar daného pozemku./ viď foto/

Materiál na výstavbu - POROBETÓN, strecha rovná -FATRAFOL, vykurovanie podlahové- FÉNIX. Do domu sú privedené  IS- voda a elektrika, plyn je privedený na pozemok.

Bližšie informácie vám radi poskytneme pri obhliadke.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky pripravenej na mieru.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.