!!!! REZERVOVANÉ !!! - predaj rodinného domu presne medzi Banskou Bystricou a Zvolenom - krásny,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
520 m
2
Plocha pozemku:  
520 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUREALITY ponúka na predaj veľkoryso riešený dvojgeneračný RD v obci Veľká Lúka na pozemku o rozlohe 520 m². Dom bol postavený v roku 2016 z Ytongu, strešná krytina je z falcovaného plechu s 30.ročnou garanciou, plastové okná s trojitým sklom.

Dom pozostáva z dvoch bytových jednotiek, každá má svoj vlastný vstup. Menšia časť má úžitkovú plochu 80 m², je prízemná a pozostáva z chodby, WC, kúpeľne, 1 izby a veľkej obývacej izby s kuchyňou s výstupom na dvor/terasu. Väčšia časť domu je poschodová, úžitková plocha je 180 m². Poschodie pozostáva z chodby, veľkej kúpeľne s toaletou a dvomi priestrannými izbami. Z jednej izby je výstup na lodžiu a z druhej izby je výstup na veľkú slnečnú terasu, na ktorú je prístup aj z dvora po oceľových schodoch. Súčasťou domu je aj garáž o veľkosti cca 25 m².

V dome sú nainštalované najnovšie technológie zabezpečujúce nízku spotrebu energií (inteligentná elektrika Loxon plus solar), ktorej náklady činia cca 180€/mesačne vrátane žumpy, nakoľko obec zatiaľ nemá kanalizáciu. Energetický certifikát nebol predložený.

Pri dome sú k dispozícii 3 parkovacie miesta pod terasou plus jedno vo dvore.

Aj Vám rada pomôžem s bezstarostnou kúpou alebo predajom nehnuteľností VŽDY a ZDARMA s PRODUKCIOU /video, 3D, dron/. Kontakt: +421413217800, muranska@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.