Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Jana Ľuptáková
Telefón:
0905 267 604
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
289021879800

Meštiansky dom v centre s výnimočným potenciálom. Banská Štiavnica

399 000
Plocha:  
260 m
2
Plocha pozemku:  
326 m
2
okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
pred 28 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Priestranný meštiansky dom s podmanivým Štiavnickým charakterom je výhodne situovaný priamo na hlavnej tepne historického centra mesta. Objekt je vo výbornej kondícii, po rekonštrukcii v roku 2012, jeho úžitková plocha je približne 260 m2. Dom sa skladá z dvoch samostatných, plnohodnotne užívateľných priestorov.

Priamo od ulice je orientovaný obchod o výmere 60 m2, s vlastným zázemím a veľkoformátovým okenným výkladom.

Na prízemí nájdete aj samostatný vchod s komunikačnou chodbou, schodiskom a technickou miestnosťou / kotolňou. Schodisko Vás dovedie do veľkorysého trojizbového bytu v barokovo klasickej prestavbe na prvom nadzemnom podlaží o rozlohe 90 m2: obývacia izba, dve spálne, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa a špajza. Z centrálnej vstupnej predsiene vstupujeme aj do tajnej záhrady.

Dvojposchodový krov s vstupom zo zadnej časti záhrady o úžitkovej ploche približne 90 m2, otvára nové možnosti na realizáciu a vytvorenie ďalšieho bytového priestoru. Na liste vlastníctva objekt figuruje ako rodinný dom.

Nehnuteľnosť má niekoľko kachľových a liatinových pecí na drevo na zútulnenie zimných večerov, primárne je však vykurovaná plynom z radiátorov. Súčasťou predaja je aj pekná terasovitá záhrada s početnými možnosťami na kultiváciu.

Vďaka svojej centrálnych orientácií sú všetky destinácie Banskej Štiavnice dosiahnuteľné v okamihu. Pätnásť minút chôdze od domu sa nachádza najkrajší tajch v Štiavnických vrchoch a ďalej mnoho iných rekreačných príležitostí: Klinger, Vindšachta, Bakomi, Evička, Richnavské a Počúvadlo. Ďalej rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.