EXKLUZÍVNA CENA IHNEĎ OBYVATEĽNÝ RD BOŠANY NA 11 árovom pozemku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
1100 m
2
okres Partizánske
Bošany
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 274 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám EXLUZÍVNE IBA U NÁS na predaj kompletne podpivničený zrekonštruovaný 3 izbový rodinný dom,ktorý leží na 11 árovom upravenom pozemku v  Bošanoch.

Nehnuteľnosť je zrekonštruovaná ihneď obyvatelná!

-plastové okná

-plávajúce podlahy

-stierky

-nova elektrika

-vodovodné rozvody

-priestranná elegantná kúpeľňa so sprchovým kútom 

-samostatné WC

Výhody: masívna kuch.linka robená  na mieru  ako aj obývacia stena  z masívu +zabudované spotrebiče zostávajú v nehnuteľnosti

Na príjemne upravenom pozemku si svoje miesto našiel do zemi zapustený bazén so solárnym ohrevom a drevená detská preliezačka so šmýkalkou.

Na pozemku sa nachádza aj studňa.

Príjemný rodinný domček je ihneď obyvatelný a nachádza sa vo veľkej obci Bošany

Občianska vybavenosť obce je vynikajúca,nachádza sa tu veľké zdravotné stredisko s detskou lekárkou,všeobecnými lekárkami pre dospelých,stomatologická,gynekologická a očná ambulancia,samozrejmosťou sú aj dve Lekárne,spoločenský dom kino,pošta,umelecká škola,detské ihrisko,rôzne športoviská,množstvo obchodov,Supermakret Tesco,Supermarket Coop Jednota,pizzérie,kaviarne,Hotel David a najväčšou pýchou obce novo zrekonštruovaný renesančný KAŠTIEĽ ,ktorý sa o pár mesiacov stane oficiálnym kongresovým centrom ,o pracovné miesta nieje núdza nakoľko sa tu nachádza veľké množstvo podnikateľských subjektov a firiem,dostupnosť do okolitých miest je perfektná vďaka autobusovým spojeniam a vlakovej stanici.

Turistiku,vychádzky do prírody a hubárčenie si užijete vďaka okolitým horám.

VRELO ODPORÚČAM

Cena 99 800 €

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať mailom ako aj telefonicky. Možnosť bezplatného finančného poradenstva ( riešime všetky banky na území SR s najlepšími podmienkami na trhu - možnosť nezáväznej ponuky na porovnanie). V prípade záujmu o rekonštrukciu danej nehnuteľnosti možnosť vypracovať vizualizácie, projektové riešenia, projektové dokumentácie aj kompletné vybavenie - na kľúč. Samozrejmosťou je kompletná inžinierska činnosť vykonávaná našou spoločnosťou zaoberajúcou sa okrem sprostredkovania aj projektovaním a realizáciou vašich predstáv! Dôverujte profesionálom v obore, profesionálom v nehnuteľnostiach. Ceny uvedené v ponuke sú KONEČNÉ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V cene je kompletný právny servis, vypracovanie profesionálnych zmlúv, vklady na kataster aj s poplatkami, notárske overenia + možnosť využitia ďalších služieb ako financovanie, znalecký posudok,dedičské konania, vysporiadania, projektovanie a zrealizovanie vašich predstáv...

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: EXKLUZÍVNA CENA IHNEĎ OBYVATEĽNÝ RD BOŠANY NA 11 árovom pozemku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.