Rodinný dom s veľkým 60 – árovým pozemkom vhodným na poľnohospodárstvo v kľudnej obci Bra

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
5974 m
2
okres Nové Zámky
Branovo
pred 26 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tento neobývaný poschodový rodinný dom sa nachádza v tichej ulici v Branove iba 12 km od Nových Zámkov.

Je postavený na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 5974 m2 s dĺžkou 230 m a so šírkou 26 m. Skladá sa z dvoch častí, z prednej zastavanej plochy, kde je na pozemku dom, prístavba, dielňa, murovaná maštaľ, pivnica, asi 20 ovocných stromov (hruška, čerešne, jabloň, broskyňa, nektarinka, slivka, figa, goji) a vinič. Druhá časť pozemku je evidovaná ako záhrada, je vhodná na pestovanie, farmárčenie. Na konci záhrady je druhá studňa s hĺbkou 6m.

Dom je priestranný, poschodový, čiastočne podpivničený. Dispozične pozostáva 1NP: Z predizby, obývačky, kuchyne, kúpeľne s WC. 2NP:z troch izieb, kúpeľne s WC. Jedna izba je priechodná. Za domom sa nachádza prístavba ktorá pozostáva z kúpeľne s WC a jednej izby.

V roku 2014 prebehla rekonštrukcia, vymenili sa všetky okná a dvere na plastové a taktiež zateplenie vonkajšej fasády domu 5 cm polystyrénom. V roku 2019 prebehla oprava strechy.

Do domu je zavedená elektrina, voda zo studne, obecný vodovod na pozemku. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, možnosť kúrenia aj kotlom na tuhé palivo. V obývačke je možnosť kúrenia aj gamatkami. Odpady sú riešené 15 m3 žumpou.

V Podunajskej nížine vo venci agátov a v údolí riečky Žitava leží obec Branovo. V obci je základná občianska vybavenosť: materská škola, obchod, pohostinstvo, gazdovský dvor. Kúsok za dedinou sa nachádza krásny rybník, s možnosťou rybolovu. Od okresného mesta Nové Zámky je vzdialené 12 km. Termálne kúpalisko Podhájska je vzdialená 23 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 125 km.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Rodinný dom s veľkým 60 – árovým pozemkom vhodným na poľnohospodárstvo v kľudnej obci Bra

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.