6 izbový dom v Bratislave I.,Búdková cesta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
210 m
2
Plocha pozemku:  
654 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Búdková cesta
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNA PONUKA:

====

Predaj trojpodlažného rodinného domu v lukratívnej lokalite  Bratislava I. Staré mesto,  na Hradnom kopci, v blízkosti Horského parku.

Rodinný dom sa nachádza  na adrese  Búdkova cesta, v pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť, potraviny YEME, reštaurácie, už spomínaný Horský park, kúpalisko Ekoiuventa a zastávky MHD.

Dom má výborné dispozičné riešenie, ktoré umožňuje vytvoriť jednak veľké a priestranné bývanie pre viacčlennú rodinu alebo dovoľuje prestavať dom na objekt s dvoma bytovými jednotkami plus technické zázemie. Celková výmera úžitkovej plochy domu je cca 210 m2  vrátane garáže  pre jedno auto plus  terasa s výmerou 18 m2 nachádzajúca sa na druhom nadzemnom podlaží rodinného domu.

Dom i napriek tomu, že bol postavený v 70-tych rokoch, je v dobrom technickom stave, bol nepretržite obývaný a udržiavaný majiteľmi a aj keď si vyžaduje prestavbu do modernejšieho štýlu, dáva priestor pre popustenie fantázie.  Je nepodpivničený.

Celková výmera pozemku je 654 m2, z toho zastavaná plocha domu 118 m2, výmera záhrady je 538 m2.

Dom je murovaný, obvodové múry sú z pórobetonových tehál, vnútorné priečky z klasickej pálenej tehly, v roku 2016 bola zrealizovaná rekonštrukcia strechy, vymenené plastové okná a dvere a je napojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom.

Má 3 nadzemné podlažia, kde sa celkovo  nachádza 6 izieb, jedna kuchyňa, 2 veľká kúpelňa s WC, 1 x samostatné WC, práčovňa s technickou miestnosťou  vrátane sprchového kúta, 3 x komora a vonkajšia terasa.

Dom je osadený na mierne svahovitom pozemku, záhrada patriaca k rodinnému domu umožňuje pestovanie okrasných aj úžitkových rastlín a poskytuje príjemné miesto pre oddych a relax.

====

DISPOZÍČNÉ RIEŠENIE (viď priložené pôdorysy):

====

1.NP: vstupná predsieň, 1 hosťovská izba,  technická miestnosť, práčovňa so sprchovým kútom, dve komory, samostatné WC a vstup do garáže domu.

 ====

2. NP : (1.  poschodie) domu: veľká obývacia izba s krbom, ktorá je  spojená s jedálenskou časťou a východom na terasu, veľká kuchyňa s komorou a priestranná kúpelňa so sprchovým kútom a WC.

====

3. NP : (2. poschodie) domu:  tri veľké priestranné izby a veľká kúpelňa s vaňou a WC.

====

Rodinný dom je vhodný pre klienta, ktorý sa nebráni popustiť uzdu fantázii a má záujem prebudovať dom podľa vlastných predstáv a vdýchnuť tomuto objektu  nový život.

Svojou polohou i dispozíciou je dom predurčený na pohodlné a lukratívne bývanie v Starom Meste.

Dom je tiež vhodný na kúpu aj na investičné účely s výnosmi z budúcich prenájmov (po prestavaní do moderného štýlu).

====

Ak si želáte dozvedieť sa viac alebo máte záujem o prehliadku, volajte mi ešte dnes. Rada sa s Vami stretnem osobne a predstavím Vám túto zaujímavú ponuku.

tel: 0905 601 218   e-mail: hestericova@archeus.sk

ARCHEUS sieť realitných kancelárií je úspešná realitná spoločnosť, ktorá používa svoj unikátny partnerský systém spolupráce. V súčasnosti máme 17 samostatných pobočiek v rámci celého Slovenska. Naším klientom ponúkame komplexný servis vrátane právneho poradenstva a pomoc s financovaním nehnuteľnosti. Predávajte či kupujte s nami a o nič sa nemusíte starať!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Terén:
Mierny svah
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: 6 izbový dom v Bratislave I.,Búdková cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.