ARTHUR - Osobitý vysokokvalitný 5izb. RD, pozemok 600m2, ÚP 300m2, BA I., Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
600 m
2
Bratislava
Staré Mesto
pred 204 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame našim klientom, ktorí hľadajú na kúpu kvalitné a výnimočné bývanie, alebo vhodný objekt na investíciu “Osobitý vysokokvalitný 5izb. RD, pozemok 600m2, ÚP 300m2, dvojgaráž + 2 parkovacie miesta na uzatvorenom pozemku, s vlastným vjazdom, BA I., Staré mesto”. Dispozične je RD navrhnutý ako dvojpodlažný samostatný objekt, s postupným  podpivničením / dvojgaráž / wellness/ 116m2. Konštrukcia RD je vytvorená z 2 oproti sebe posunutých šikmých striech, ktoré sú previazané točitým schodiskom v strede dispozície. Toto architektonické riešenie v RD vytvára samostatné obytné zóny dennú a oddychovú / nočnú. Ľahkosť a veľkorysosť RD podporujú atypické francúzske okná a nadpriemerné výšky stropov.

PRÍZEMIE s výmerou 109m2, tvorí zádverie, z ktorého vstupnou halou vchádzame do priestrannej obývacej izby s krbom,  so vstupom na terasu, prepojenej s jedálenským kútom a kuchyňou. Z haly je vstup do smostatnej toalety a šatníka. Schodiskom prichádzame na medziposchodie s hosťovskou izbou, so samostatným vchodom aj z exteriéru, s vlastným zázemím / tento priestor môže byť využívaný aj ako samostatná kancelária/byt.

POSCHODIE s výmerou 75m2 tvoria 3 samostatné izby, priestranná kúpeľňa s rohovou hydromasážnou vaňou a sprchovým kútom. Samostatná toaleta sa nachádza vedľa kúpeľne. Chodba na poschodí  je v tvare polooblúka.

Interiér RD je vybavený vysokokvalitnými materiálmi, v interiéri aj v exteriéri, pri stavbe konštrukcie a zateplenia domu, tak aj vo vnútornom vybavení. Okná a dvere sú drevené, eurookná meranti s dvojkomorovým izolačným dvojsklom / francúzske atypicky skosené / s nerezovým zábradlím v každej miestnosti. Dvere sú bezpečnostné z exteriéru, interiérové dvere sú drevené s drevenými zárubňami. Schodisko má nerezovú  nosnú konštrukciu s drevenými schodnicami z dubového masívu, s nerezovým zábradlím. V dome sú kompletne zrealizované izolácie,aj dvojitá strešná, vrátane zateplenia. Kúrenie v RD je zabezpečené teplovodným klasickým systémom s plynovým kotlom PROTHERM. Konštrukcia RD, vonkajšia obvodová, interiérová, vrátane deliacich priečok je z tehál, základové pásy z betónu, s izoláciou.

RD obklopený zeleňou, v centre BA, neďaleko Hradu, s vynikajúcou dostupnosťou MHD, aj na diaľnicu,  je vhodným útočiskom pre náročného klienta, ktorý hľadá nadštandardný domov alebo dobrú adresu pre sídlo svojej spoločnosti . Po dohode voľný k nasťahovaniu.

Cena: 1.590.000,-€

Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti, vrátane právneho servisu a provízie RK.

Kontakt na makléra v exkluzívnom zastúpení klienta: Elena Belková

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/945/osobity-vysokokvalitny-5izb-rd-pozemok-600m2-up-300m2-ba-i-stare-mesto#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Eurookná
Terén:
Mierny svah
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Posiľnovňa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.