Kontaktné údaje

Bestreality-Slovakia, s.r.o.

Záhradnícka 34

81107 Bratislava

Meno:
  Ján Janek
Telefón:
0905838965
Mobil:
0904 528 854
E-mail:
ID ponuky:
1657007

Nádherný rodinný dom neďaleko Bratislavy, obec Borinka

599 990
Plocha:  
300 m
2
okres Malacky
Borinka
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chcete vypnúť v lone prírody a v tichom prostredí s každodenným výhľadom na pasúce sa srnky a okolitú nádhernú prírodu Malých Karpát? Len pár metrov od lesov Malých Karpát? Tak práve pre vás je táto ponuka krásneho rodinného domu.

Ponúkame na predaj 6-izbový tehlový rodinný dom v Borinke v úplnom súkromí.

Borinka sa nachádza cca 16 km od Bratislavy. V malebnej prírode, v súkromnej uličke bez každodenného hluku áut je tento rodinný dom situovaný. Súčasťou je krásny pozemok s veľkým murovaným bazénom s prestrešením, altánkom, krbom a záhradným domom. Súčasťou je aj vlastná studňa a fínska sauna.

Zastavaná plocha domu je cca 180 m2, úžitková cca 270 m2. V dome sa nachádza dvojgaráž, vstupná terasa a terasa vzadu za domom. Rozloha pozemku je cca 1000 m2. Pozemok je rovinatý.

Na prízemí sa nachádza priestranná obývačka s krbom, jedáleň a kuchyňa, jedna spálňa so vstavaným šatníkom a kúpeľňa so sprchovým kútom a wc. Hneď vedľa kuchyne je veľkorysá špajza. Na chodbe sa nachádzajú dve vstavané skrine, botník a závesná tyč na kabáty. V kuchyni je chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, umývačka riadu, elektrický šporák, elektrická varná doska a digestor. Z jedálne je výstup na terasu a do záhrady.

1.NP : štyri izby a kúpeľňa. 3 spálne majú vstup na balkón. 2 izby majú roldor šatníky, 1 spálňa má svoju vlastnú veľkú šatníkovú miestnosť s policami, zrkadlom a závesným systémom. Nachádza sa tu veľká kúpeľňa s vaňou, dvomi umývadlami a radiátorom, WC a sprchový kút. Ďalšiu izbu si môžete zariadiť ako posilňovňu, pracovňu alebo herňu pre deti.

V celom dome sú plávajúce parkety, na chodbe a v kúpeľniach dlažba. Na prvé poschodie idú nádherné drevené samonosné schody.

Dom je pripojený na mestský vodovod, kanalizáciu, plyn a elektrinu. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a v celom dome je podlahové vykurovanie. V dome je zabezpečovací systém alarm. Parkovanie priamo vo vykurovanej dvojgaráži, ktorá je súčasťou rodinného domu.

Na pozemku sa nachádza veľký murovaný bazén s prestrešením, fínska sauna, sprcha,umývadlo, altánok a vonkajší krb. Ďalej je tu studňa, ktorá slúži hlavne na automatické zavlažovanie záhrady. V záhrade sa dá príjemne posedieť a grilovať si s priateľmi.

Dom sa nachádza priamo v centre dedinky Borinka v slepej uličke, takže premávka áut je takmer nulová. Pár desiatok metrov od domu je potok. Prostredie je tiché. Neďaleko je škôlka a potraviny, taktiež zastávka medzimestskej dopravy a kostol. Hneď z domu je veľa turistických a cyklistických trás. Krásna je prechádzka na hrad Pajštún, Dračí hrádok a podobne. Ak túžite po relaxe v prenádhernej prírode tento rodinný dom je práve pre vás.

Cena: 599 990 €

Kontakt: 0905 838965

viac na www.bestreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Eurookná
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bazén:
áno
Sauna:
áno
Posiľnovňa:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Nádherný rodinný dom neďaleko Bratislavy, obec Borinka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.