Kontaktné údaje

Aston Lambert s.r.o.

Sabinovská 10

82102 Bratislava

Meno:
   
Telefón:
02/ 4329 5729
Mobil:
0905324101, 0905610151
E-mail:
ID ponuky:
12121

Rodinný dom v blízkosti Hradu a budovy parlamentu

dohodou
Plocha:  
250 m
2
Plocha pozemku:  
354 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Staré Mesto
Krátka
pred 37 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predmetom ponuky je tehlový rodinný dom, nachádzajúci sa v BA I, Starom Meste, v blízkosti Hradu a objektu Národnej rady SR pri Mudroňovej ul. na Krátkej ulici (lokalita Palisády). Ide o začiatok vilovej štvrte na hradnom kopci s veľmi dobrou dostupnosťou do úplného centra a to pešo, tak aj mestskou dopravou (zastávka trolejbusu je vzdialená cca 100 m). V lokalite je pôvodná zástavba rodinných domov (víl), tak aj bytových domov.

Rodinný dom bol postavený v r. 1932 ako rodinný dvojdom (obvodová stena domu sa dotýka obvodovej steny susedného domu). Dom je tehlový, užívania schopný, nepretržite obývaný, vyžadujúci modernizáciu, prípadne zväčšenie úžitkovej plochy zobytnením podkrovia. Stavba je osadená do od cesty sa mierne zvažujúcom pozemku. Pozostáva z 1 podzemného, 2 nadzemných podlaží a podkrovia (sedlová strecha pokrytá kanadským šindľom. Na dome boli vymenené prvky krátkodobej životnosti (okná, dvere, zdravotechnika, kotol . . . ).

Dom je osadený do mierne svahovitého terénu, pozostáva z 1 podzemného a 2 nadzemných podlaží + povaly, ktorú je možné zobytniť

V podzemnom podlaží, ktoré je v časti orientovanej do záhrady nad úrovňou terénu, sa nachádzajú pivničné priestory - kotolňa, technické miestnosti a izba, kuchyňa, predsieň, WC. Toto podlažie môže byť využívané ako samostatný byt.

Na 1. nadzemnom podlaží je hlavný vstup do domu, 2 izby, kuchyňa, špajza, WC, schodisko.

Na 2. nadzemnom podlaží sú 3 izby, kúpeľňa, WC, balkón, schodisko

Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Celková výmera pozemku je 354 m2, jeho zastavaná plocha je 118 m2. V súčasnosti sa parkuje pred domom, pozemok umožňuje zriadenie parkovacích miest na pozemku

Popis lokality

Predmetom ponuky je tehlový rodinný dom, nachádzajúci sa v BA I, Starom Meste, v blízkosti Hradu a objektu Národnej rady SR pri Mudroňovej ul. (lokalita Palisády). Ide o začiatok vilovej štvrte na hradnom kopci s veľmi dobrou dostupnosťou do úplného centra a to pešo, tak aj mestskou dopravou (zastávka trolejbusu je vzdialená cca 100 m). V lokalite je pôvodná zástavba rodinných domov (víl), tak aj bytových domov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: Rodinný dom v blízkosti Hradu a budovy parlamentu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.