StarBrokers – Prenájom – ½ dvojdomu – 5- izbový moderný rodinný dom v Horskom parku / Ren

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
240 m
2
Plocha pozemku:  
400 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Valašská
pred 286 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom novostavbu - 5- izbový slnečný moderný rodinný dom s garážou a dvoma terasami; lokalita Horský park. RD je trojpodlažný, nepodpivničený s pozemkom vo výmere 400 m2 z toho zastavaná plocha rodinného domu vo výmere 104 m2. K RD prislúcha menšia záhrada s parkovou úpravou s provensálskym nádychom, úžitková plocha 240 m2 + 30 m2 terasy, južná orientácia.

Dispozícia domu:

1NP pozostáva: zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky s krbom s integrovanou kuchyňou a jedálňou (otvorená dispozícia), technická miestnosť s práčovňou a toaletou, vstup z obývačky a jedálenskej časti do záhrady na terasu,

2NP pozostáva: z troch nepriechodných izieb, z toho jedna izba s kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, ďalšia kúpeľňa a priestranná terasa s južnou orientáciou a výhľadom poskytujúca nerušený relax s príjemným posedením,

3NP pozostáva: priestrannej izby s terasou, wellness so saunou, sprchou a WC so vstupom na terasu poskytujúca súkromie.

Vybavenie domu:

Rodinný dom je moderne vybavený a zariadený s kvalitnými materiálmi, na podlahe sa nachádzajú drevené parkety v kombinácii s dlažbou, veľké hliníkové okná, čo prispieva k presvetleniu miestností s výhľadom na trávnatý, upravený pozemok. V obývačke sa nachádza krb, moderné svietidlá, dom má klimatizáciu, garážová brána je na diaľkové ovládanie.

Poloha:

Dom sa nachádza v pokojnej a bezpečnej mestskej časti Staré Mesto v mestskom parku prakticky v strede mesta. Jednoduchá dostupnosť do centra mesta autom alebo MHD.

Cena: 3,300.-EUR + energie

-----------------------------------------

We offer for rent a 5- bedroom sunny modern family house with garage and two terraces, location - Horský park; newly built family house, three-storey, cellarless, plot of land 400 m2 of which built-up area of a family house - 104 m2, smaller garden has a park treatment with provençal style, usefull area - 240 m2 + 30 m2 terrace, south orientation.

Process layout:

1st floor consists of entrance hall, spacious living room with fireplace with integrated kitchen and dining room (open disposition), technical room with laundry and toilet, entrance from the living room and dining area into the garden at the terrace,

2nd floor consists of three impassable rooms, one of which has a bathroom with a shower and toilet, another bathroom and a spacious south-facing terrace with views giving undisturbed relax with pleasant seating,

3rd floor consists of a spacious room with terrace, wellnes with sauna, shower and WC with access to the terrace providing privacy.

House equipment:

The house is modernly equipped and furnished with high quality materials, the floor is wooden parquet in combination with tiles, all floors of the room are illuminated by large aluminum windows, fireplace in the living room, air conditioning, remote control gor garage.

Place:

The house is located in a quiet and safe city part of Staré Mesto in the city park practically in the city center. Easy access to the city center by car or public transport.

Price: 3.300 € rent / month + energy / month

© COPYRIGHT StarBrokers, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie StarBrokers.

--------------------------------

MY SME REALIŤÁCI

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Iné
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Sauna:
áno

Na mape: StarBrokers – Prenájom – ½ dvojdomu – 5- izbový moderný rodinný dom v Horskom parku / Ren

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.