Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
807071

Rodinný dom s veľkým pozemkom na Istrijskej ulici

525 000
Plocha:  
136 m
2
Plocha pozemku:  
1576 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Devínska Nová Ves
Istrijská
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť PROPHET REAL ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom na Istrijskej ulici v Bratislave, časť Devínska Nová Ves.

Celková zastavaná plocha domu je 151,61 m2, úžitková plocha cca 136 m2. Popri dome je vybudovaná zemná pivnica 2,6m x 1,8m x 6m. Nehnuteľnosť sa skladá z dvora o výmere 209 m2, domu 157 m2 a záhrady o veľkorysej výmere 1 210 m2, spolu 1 576 m2.

Rodinný dom bol postavený roku 1920, má sedlovú strechu v pôvodnom stave, 4 priestranné izby, vysoké stropy a cca 50cm hrubé obvodové múry, vďaka ktorým si dom udržuje svoju stálu príjemnú teplotu – cez leto nie je potrebné interiér klimatizovať. Dom má k dispozícii všetky inžinierske siete. Elektrina, plyn, optický internet a voda na pozemku, kanalizácia z ulice.

Dispozícia – chodba, spálňa, obývacia miestnosť, kúpeľňa, jedáleň s kuchyňou s východom na terasu, komora a toaleta. Najväčšia miestnosť bola oblúkovými stĺpmi predelená na halu a ďalšiu obývačku s krbom.

VÝHODY:

TOP LOKALITA! Všetky IS sú priamo na pozemku. Možnosť odkúpenia susedného domu s pozemkom a podielu na spoločnom dvore - na pozemku sa nachádza zachovalá z ½ podpivničená stodola, ktorá môže slúžiť ako ateliér, či dielňa.

LOKALITA:

Dom s pozemkom sa nachádza priamo v centre Devínskej Novej Vsi. Vchod je z hlavnej ulice a pozemok siaha až po cyklotrasu pri rieke Morava. Kompletná občianska vybavenosť je na dosah, MHD, železničná stanica, škôlky, školy, pošta, banky, hypermarkety, turistické a športové vyžitie, Devínska Kobyla, Sandberg, Most Slobody

CENA:

Cena nehnuteľnosti je 525.000,- Eur vrátane provízie a kompletných právnych služieb.

ŠTANDARD SLUŽIEB PROPHET REAL:

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv a hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte teda vyriešený pohodlne a bezpečne.

Pre obhliadky volajte.

Rastislav Jajcay

0902456479

PROPHET REAL

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Rodinný dom s veľkým pozemkom na Istrijskej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.