StarBrokers - Na prenájom luxusný rodinný dom v zástavbe, tichá a vyhľadávaná časť Dlhých

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
205 m
2
Plocha pozemku:  
150 m
2
Bratislava
Karlova Ves
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 289 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Certifikovaný senior real estate broker Ing. Ingrid Formanová, ponúka na prenájom kompletne zariadený rodinný dom umiestnený vo svahu s prekrásnym výhľadom a orientáciou na východ a západ. K domu prislúcha pozemok s udržiavanou záhradou a terasou o výmere 150 m2. V zadnej časti pri vínnej pivničke je vytvorená vyvýšená terasa s vonkajším krbom, vhodná na grilovanie. Úžitková plocha domu je 205 m2 ( spodné a vrchné podlažie), na prízemí je veľká garáž s vyhradenou časťou na uskladnenie vecí.

Dispozičné riešenie:

Spodné podlažie: Hlavným vchodom od garáže, resp. priamo z ulice vedú schody na prvé podlažie. Tu sa nachádza predsieň, kúpeľňa a toaleta, šatník a veľký priestranný open-space so sedením, knižnicou, krbom a TV setom. Z obývacej časti spojenej s kuchyňou a jedálenským kútom sa prechádza na terasu a do záhrady. Na opačnej strane, otočenej na západ do ulice, je orientovaná zimná záhrada so sedením a terasou. Celý priestor je príjemne presvetlený z oboch strán, s výhľadom na V do záhrady so skalnatou zelenou stenou, alebo na Z na rakúske kopce. Kuchynská linka je kompletne vybavená všetkými spotrebičmi a vinotékou.

Vrchné podlažie (cca 80 m2) : Kúpeľňa a 4 samostatné izby. Dve spálne- z toho jedna s možnosťou prepojenia posuvnými dverami s pracovňou a detská izba. Z izieb je východ na balkón, orientovaný na západ.

Technické vybavenie: plynový kotol Buderus, pračka so sušičkou, podlahové plynové kúrenie, pripojenie T-Com Magio, klimatizácia, alarm, diaľkovo el. ovládané žalúzie na oknách a terase, v záhrade automatická závlaha. V izbách sú vstavané šatníky s dostatočným úložným priestorom.

Dom sa prenajíma kompletne zariadený kvalitným nábytkom na mieru, interiér je vybavený vkusným a praktickým zariadením s prihliadnutím na funkčnosť a nadčasovosť, ktoré oslovia aj náročného klienta. Napriek tomu, že dom je súčasťou radovej zástavby, poskytuje dostatočné súkromie na oddych a relax vďaka prírodnej scenérií v jeho okolí.

Parkovanie: v garáži, alebo možnosť parkovať 2 autá pred domom.

Cena: 3 000 €/mesiac / mes. + E (resp. dohodou) vrátane provízie pre RK

© COPYRIGHT StarBrokers, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie StarBrokers.

--------------------------------

MY SME REALIŤÁCI

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Eurookná
Terén:
Mierny svah
Terasa:
áno
Zimná záhrada:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.