Na PREDAJ bývanie v rodinnom dome s terasou a parkovaním kúsok od lesa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Lamač
Stanekova
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne v PASS REALITY Vám ponúkame bývanie s charakterom rodinného domu s terasou, kde sa Vám splní sen o bývaní v kombinácii moderného mestského života v objatí prírody.

Príjemný 4-izbový byt s terasou o výmere 235 m2 sa nachádza v rodinnom dome s dvomi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka je samostatná a má vlastný nezávislý prístup z dvoch rôznych ulíc. Rodinný dom má dve podlažia a nachádza sa v atraktívnej bratislavskej mestskej časti Lamač na ulici Stanekova. Zabezpečuje dostatok súkromia a vysoký štandard rodinného bývania.

DISPOZÍCIA BYTU:

Dispozičné riešenie s veľkorysou výmeru 180 m2 ponúka komfortné bývanie podľa aktuálnych požiadaviek klientov. Vstup je možný priamo z ulice cez dve prepojené garáže na diaľkové ovládanie, alebo pešo cez prislúchajúci zelený pozemok 100 m2 patriaci k bytovej jednotke. Cez vstupnú predsieň sa nachádza na pravej strane miestnosť slúžiaca ako rodinný šatník (19 m2) s dostatočnými úložnými možnosťami v šatníkových zostavách. Prechodom cez šatník sa dostávame do prvej príručnej kúpeľne 7 m2 (vaňa, sprchový kút, toaleta) a technickej miestnosti, ktorá slúži ako práčovňa 10 m2. Pod práčovňou sa nachádza pivnica 8 m2. Prechodom cez predsieň a halu sa ocitneme v otvorenom vzdušnom priestore bytu, ktorú tvorí obývacia izba s krbom 45 m2 plynulo prepojená s jedálenskou časťou a praktickou kuchyňou 10 m2 so všetkými elektrospotrebičmi. Pri kuchyni sa nachádza ďalšia izba slúžiaca ako pracovňa 13 m2. Dominantou bytu je vyhľadávaná terasa 55 m2 so zeleným výhľadom so vstupom z obývacej izby a aj zo spálne. V ľavej časti bytu sa nachádza detská izba 18 m2 s výstupom na priľahlý pozemok, hlavná kúpeľňa 9 m2 (vaňa, sprchový kút, toaleta, dve umývadlá) a rodičovská spálňa 21 m2. Vynikajúci byt, ktorý si hneď po prvej obhliadke obľúbite je udržiavaný a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2009.

BENEFITY:

Skutočne veľmi pôsobivá a príjemná poloha bytu s množstvom svetla, dostatku slnečnej energie a krásnymi výhľady na okolie. Letné slnečné dni, ranné kávičky, posedenie a grilovanie s kamarátmi, západ Slnka, posedenie pri vínku či „lockdown“ môžete tráviť na vlastnej terase. K ďalším príjemným detailom dnešnej doby patrí pohodlné parkovanie pred domom, alebo vo svojich dvoch garážach (14 m2 a 20 m2) na diaľkové ovládanie priamo v dome – suchou nohou až do bytu.

LOKALITA:

Lokalita je obklopená nádhernou prírodou a tvorí pomyselnú vstupnú bránu na Záhorie a do lesov Malých Karpát. Na svoje si prídu milovníci prechádzok a turistiky, keďže priamo zo sídliska sa dá pohodlne vyjsť na známy Kačín či prejsť na Železničnú studničku kde vedú cyklistické trasy a turistické chodníky. Táto rozlohou najmenšia mestská časť Bratislavy so všetkými výhodami moderného miesta ponúka na dosah ruky kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, pár metrov je LIDL, rôzne reštaurácie, kaviarne, športoviská, zrekonštruované letné kúpalisko, základná škola, škôlka, neďaleké obchodné centrum Lamač či moderné nákupné centrum Bory Mall... Centrum Lamača tvorí Malokarpatské námestie, kde sa nachádza väčšina občianskej vybavenosti a konajú sa tu aj najrôznejšie kultúrne a spoločenské podujatia. Do centra mesta sa dostanete pohodlne už za pár minút buď MHD z neďalekej zástavky na ulici Podháj, alebo autom cez diaľničný tunel Sitina.

CENA:

Cena bytovej jednotky vrátane podielu na spoločných častiach, dvoch garáži a pivnice je 570 000,- EUR.

Cena zahŕňa:

- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom

- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra

- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti

- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS

- províziu pre realitnú kanceláriu

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Petra Orda-Oravcová 0904/505 360, petra.oravcova@pass.sk

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: Na PREDAJ bývanie v rodinnom dome s terasou a parkovaním kúsok od lesa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.