Kontaktné údaje

A-Z REAL s.r.o

Nitrianska 5

82108 Bratislava 2

Meno:
Ing. Judita Yaňez
Telefón:
0905720657
E-mail:
ID ponuky:
186352

Prenájom rodinného domu v Lamači, Povoznícka ul.

2 500 €/mes. +E
Plocha:  
215 m
2
Plocha pozemku:  
800 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Lamač
Povoznícka
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 14 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Prenajmeme kompletne zariadený 7 izbový rodinný dom na Povozníckej ulici v Lamači. Dom sa nachádza v tichej ulici len 200m od autobudovej zástavky a 300m od kúpaliska. K dispozícii je 5 spální, 3 kúpelne (hlavná s rohovou vaňou, ostatné so sprchovým kútom, wc a umývadlom), špajza, samostatná technická miestnosť, podkrovný uložný priestor a dvojgaráž. Hlavná rodičovská spálňa je vytvorená ako samostatná časť s kúpelňou a šatníkom. Dom má dve obývačky. Jedna s krbom a veľkou presklenou stenou na prízemí, druhá na poschodí ako priestranná podkrovná galéria. Všetky izby majú vstavané skrine, v rodičovskej spálni je šatník ako samostatná miestnoť. Z dvoch izieb je vstup na balkón.

Dom ma plynové podlahové kúrenie, satelit, káblovku s internetom, štrukturovanu kabeláž a Tv linku v každej izbe. Kuchyňa má vstavané spotrebiče s umývačkou riadu. Súčasťou vybavenia je práčka, chladnička, mikrovlnka, alarm.

Nábytok v dome sa skladá z manželskej postele, troch posteli v detských izbách, rohovej koženej sedačky na poschodí a látkovej na prizemí, jedalenský stôl so stoličkami, pracovný stôl a skrine v pracovni, na mieru vyrobene komody v obývačke a spálni.

Dom ma vymeru 187,5m2 + 28m2 dvojgaráž garáž a je postaveny na pozemku 801m2. Na dvore su okrem dvojgaráže k dispozicii 2 parkovacie miesta a krytá terasa. Dom ma ideálne smerovanie na svetové strany, je zateplený a ma nízke vykurovacie náklady.

K dispozícii ihneď. Vo vzdialenosti 5min autom sa nachádza British International School, Tesco Lamač, 10 až 15min do centra Bratislavy.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
2

Na mape: Prenájom rodinného domu v Lamači, Povoznícka ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.