Priestranný 6i rodinný dom s interiérovým bazénom, klubom a wellnessom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
323 m
2
Plocha pozemku:  
839 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
Bratislava
Mlynská dolina
Na Sitine
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 92 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PASS REALITY Vám ponúka túto nadštandardnú rodinnú vilu v skvelej lokalite Starých Gruntov. Nehnuteľnosť, akých veľa nie je ponúka veľkorysý priestor, fantastickú vybavenosť a to všetko v tichom, pokojnom prostredí len na skok od centra Bratislavy.

Rodinný dom bol postavený v roku 1998, v roku 2008 a 2021 prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Stavba je obývaná, udržiavaná, opotrebovaná primerane svojmu veku.

Trojpodlažná vila s úžitkovou plochou až vyše 320 m2 sa nachádza na pozemku o výmere 839 m2 (zastavaná plocha 282 m2). Súčasťou domu je vykurovaná garáž pre 2 autá a krytý car port pre ďalšie dve vozidlá. Nad garážou je priestor vhodný ako ateliér / pracovňa, ku ktorému je možné vytvoriť samostatný vstup z exteriéru a má potenciál prestavby na samostatne užívateľnú bunku.

Dispozícia:

Na prízemí sa nachádza vstupná hala, veľkorysá obývačka s majestátnymi keramickými kachľami s krbovou vložkou a vstupom na veľkú terasu, samostatná kuchyňa s jedálňou, hosťovská izba / pracovňa, šatník, samostatné WC s umývadielkom a malá kúpeľňa so sprchovým kútom.

Na poschodí sú najmä obytné miestnosti - hlavná spálňa so šatníkom a balkónom, druhá spálňa s balkónom a útulná detská izba. Nachádza sa tu tiež samostatné WC a netypicky riešená kúpeľňa s dvojumývadlom, hydromasážnou vaňou a sprchovým kútom, ktorá je priechodná do ateliéru nad garážou.

Hlavnú časť suterénu tvorí relaxačná zóna, ktorej kraľuje vnútorný bazén s protiprúdom, ktorého celá stena je prostredníctvom veľkých okien vizuálne prepojená so záhradou. Pri bazéne je wellness s veľkou fínskou saunou, sprchou, chladiacim bazénikom a toaletou. Do bazénu sa vchádza cez priechodnú klubovňu s biliardovým stolom, krbom a posedením. Okrem toho sa v suteréne nachádza ešte kuchyňa, herňa, technická miestnosť, pivnica a vínna pivnica.

Celý dom je postavený s ohľadom na príjemné bývanie vo veľkorysých, presvetlených priestoroch. Dominujú kvalitné materiály a dôraz na detail. Svojou vybavenosťou a vonkajšími aj vnútornými priestormi bohato uspokojí potreby väčšej rodiny, alebo poslúži ako skvelá základňa spoločensky zameraným obyvateľom, ktorí v ňom majú priestor na vykúzlenie výnimočných spoločenských podujatí.

Medzi výhody domu patrí tiež infraštruktúra. Dom je napojený na kompletné inžinierske siete vrátane plynu, kanalizácie a optického internetu. Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom značky Buderus. Ohrev vody je tiež napojený na solárne panely, ktoré prevádzku nehnuteľnosti výrazne zefektívňujú a celý dom tak má viac ako prijateľné prevádzkové náklady. V záhrade je vzrastlá, udržiavaná zeleň, ktorá pekne dotvára útulnú atmosféru domu.

Dom sa nachádza v slepej uličke, čo z neho robí mimoriadne pokojnú nehnuteľnosť aj na pomery vilovej štvrte v lokalite Starých Gruntov. Táto lokalita je v Bratislave čoraz viac oceňovaná a vyhľadávaná, nakoľko je tichá, slnečná, veľmi príjemná, s bezprostredným dotykom lesa a pritom benefituje zo skvelej občianskej vybavenosti Slávičieho údolia (najmä OC Cubicon) a vynikajúcej dostupnosti či už do centra mesta, alebo prostredníctvom rýchleho prístupu k obchvatu tiež na diaľnicu do Viedne, či Brna/Prahy, alebo Budapešti.

CENA

Ohľadom informácie o cene nehnuteľnosti kontaktujte prosím zodpovedného makléra.

Cena zahŕňa:

- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom

- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra

- províziu pre realitnú kanceláriu

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Mgr. Vladimír Magula, 0948 227 885, vladimir.magula@pass.sk

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Internet:
áno

Na mape: Priestranný 6i rodinný dom s interiérovým bazénom, klubom a wellnessom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.