Apartim sro ponúka na predaj luxusný rodinný dom v Ľudovej štvrti

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
210 m
2
Plocha pozemku:  
260 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Nové Mesto
Matičná
pred 117 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Apartim sro ponúka na predaj luxusný 4 izbový rodinný dom v Ľudovej štvrti na Matičnej ulici, postavený na krásne upravenom pozemku s rozlohou 260 m2.

Zastavaná plocha domu je 116 m2, úžitková plocha má rozlohu 210 m2.

Dom sa nachádza v zástavbe rodinných domov.

Pozostáva zo štyroch podlaží :

1. podzemné podlažie - suterén pozostáva z technického zázemia s kotlom, práčovne, botníka, špajzy - skladu potravín a dielne pre domáceho majstra. Z pôvodnej garáže sú vybudované obchodné priestory s prístupom z ulice vo výmere 33 m2, ktoré sú prepojené so suterénnym priestorom.

2. prvé nadzemné podlažie pozostáva z predsiene, haly opticky prepojenej s obývačkou, kuchyňou a jedálňou, WC a kvalitného schodiska vedúceho na poschodie z masívneho dubového dreva.

3. druhé nadzemné podlažie sa skladá z veľkej kúpeľne, rozľahlej spálne a hosťovskej izby.

4. tretie nadzemné podlažie tvorí priestranné podkrovie so zachovanými pôvodnými trámami, v ktorom je vybudovaná veľká, štýlová spálňa.

5. pozemok - priamo z kuchyne sa vychádza na veľkú zastrešenú, presvetlenú terasu so sedením a dokonale upravenou záhradou s okrasnými kríkmi a drevinami + murovaný rustikálny krb, ktorý vytvára príjemnú pohodovú atmosféru na posedenia s rodinou a priateľmi s možnosťou sledovania televízie. Pred domom je predzáhradka s kovaným okrasným plotom, zeleňou a rustikálnou dlažbou (parkovanie pre motorku) a dve parkovacie miesta na ulici pred domom.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v rámci ktorej boli menené rozvody elektriny (230/380V), plynu a vody, plastové okná v celom dome, plávajúce podlahy(pod niektorými sú pôvodné drevené dubové parkety), dlažby, obklady, sanita, kuchynská linka z masívneho dreva bola vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi ako aj jedálenský nábytok, rolldory, kúrenie (3 ročný plynový kotol Vailant napojený na radiátory), klimatizácia. Tiež bola zmenená pôvodná stiesnená dispozícia celého domu. Dom je napojený na kanalizáciu. Predáva sa aj so zariadením (v cene domu, nie je podmienkou)

V blízkosti je výborná občianska vybavenosť, cez cestu sa nachádza OC POLUS - VIVO s kvalitným zázemím, pošta, banky, potraviny, komerčné obchody, fitnes, tiež jasle, škôlka, škola všetko v dostupnosti "na pešo". Pri POLUSE sa nachádza aj jazero KUCHAJDA, ktoré ponúka možnosť kúpania, oddychu alebo športového vyžitia. Na 5 minút chôdze sa nachádza národný futbalový štadión, národné tenisové centrum a zimný štadión.

Výborné dopravné spojenie do mesta (električka nepodliehajúca zápcham, zastávka 50 m od domu) a tiež dobré napojenie na obchvat a diaľnicu.

Možnosť financovania cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Kontakt:

Juraj Herceg

0903 408 815

www.apartim.sk

apartim@apartim.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Klimatizácia:
áno

Na mape: Apartim sro ponúka na predaj luxusný rodinný dom v Ľudovej štvrti

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.