ARTHUR - moderná, 7-izb. vila, Koliba - PRENÁJOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
570 m
2
Plocha pozemku:  
850 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 312 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 309 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásnu, priestrannú rezidenčnú vilu. Nachádza sa v mestskej časti Bratislava Nové mesto - Vinohrady - Koliba, na absolútne tichom mieste, ako posledný dom v slepej ulici, s výhľadom na mesto s dominantami ako sú Slavín a Bratislavský hrad, na ul. Voskova.

Vila je umiestnená na pozemku 850m2, pozemok je vysadený drevinatou zeleňou a trávou. Podlahová plocha vily je 570m2. V suteréne vily sa nachádza  relax priestor (fínska sauna, parná sauna, jacuzzi, vykurované ležadlo), vykurovaný ako aj nevykurovaný sklad a technické miestnosti. Na 1. NP sa nachádza privátna a rezidenčná časť, ktoré je možné prepojiť otvorením posuvných dverí, čím vznikne jeden veľký priestor. Každá časť má svoje sociálne zariadenie. Ďalej sa tu nachádza kuchyňa, pracovňa s terasou a miestnosť pre práčovňu a hygienické zázemie. Na 2. NP sa nachádza 5 izieb (každá so sociálnym zariadením a parným boxom). Na 3. NP môžeme nájsť pracovňu, resp. izbu s terasou, odkiaľ je nádherný výhľad na mesto.

Parkovanie je možné v garáži, ktorá má kapacitu 3-4 autá a pred garážou na pozemku, kde je miesto pre ďalšie 3-4 autá.

Pri výstavbe vily boli použité nadštandartné materiály. Súčasťou domu je krb, kabelová televízia, telefón, internet a zabezpečenie na pult centrálnej ochrany.

Vila má vynikajúcu polohu, tichá a kľudná lokalita v blízkosti lesa - Malé Karpaty, s dobrým a rýchlym prístupom do centra mesta.

Cena za nájomné činí  Eur 3 500 ,-/mesiac + náklady za energie vo výške cca  Eur 500,-/mesiac (v závislosti od počtu osôb a spotreby). 

Vila bude voľná k nasťahovaniu k 01.08.2018.

Len vážní záujemci!

V prípade záujmu kontaktutje tel.č. 0911264730!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.