Investičná príležitosť pri Poluse - Rodinný dom so záhradou, Nové Mesto - Pluhová ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
157 m
2
Plocha pozemku:  
417 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 18 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PEGAS REAL Vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na predaj 2-izbový jednopodlažný rodinný dom so záhradou vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Nové Mesto na Pluhovej ulici neďaleko OC VIVO.

V prípade, že túžite po bývaní v rodinnom dome podľa seba a zároveň s výhodami mesta, tak táto nehnuteľnosť ponúka možnosť dostavby ďalšej obytnej časti na zastavanej ploche, ako aj druhého nadzemného podlažia tak, ako majú ostatné rodinné domy v susedstve. Prípadne investične, že obytnú plochu rozšírite a pripravíte pekný domov niekomu inému.

DOM

2-izbový

zastavaná plocha 157 m2

záhrada 260 m2

pozemok celkom 417 m2

VÝHODY

pokojná a tichá štvrť

obľúbená lokalita

jednoduchá dostupnosť

bezproblémové parkovanie

kompletná občianska vybavenosť

možnosť dostavby obytnej plochy

nízke mesačné náklady 120EUR/2 os.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE

Do domu sa dostanete cez predzáhradku hlavným vchodom na dlhú chodbu, ktorá vedie do kuchyne a tiež cez prechodnú obývačku do spálne. Obe izby sú orientované na juhozápad do málo frekventovanej jednosmernej ulice. Z kuchyne v zadnej časti domu sú schody na terasu a do záhrady, kde je umiestnený aj praktický záhradný domček. Dom nie je podpivničený a na povalu sedlovej strechy je po rebríku prístup iba z vonku zo severovýchodnej strany domu.

Dom bol postavený z tehál ako dvojizbový s polovičnou sedlovou strechou a až neskôr bola formou prístavby dobudovaná v zadnej časti smerom do záhrady kuchyňa s kúpeľnou, špajzou a komorou. Celá severovýchodná časť domu bola zateplená v roku 2004. Vykurovanie je centrálne, zabezpečené 10-ročným pravidelne servisovaným plynovým kotlom. V dome sú spravené medené rozvody elektriny z roku 2006, plastové okná s vonkajšími žalúziami z roku 2007 a strešná krytina z juhozápadnej strany domu je z roku 2020. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a disponuje studňou s elektrickým čerpadlom.

LOKALITA

Tento dom so záhradou sa nachádza v príjemnej tichej lokalite v okolí rodinných domov s výbornou dostupnosťou do centra. Nový majiteľ ocení plnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti sa nachádzajú zstávky MHD, OC Vivo, Slimák, škôlka, škola, lekáreň a jazero Kuchajda dokonale poslúži nadšencom športu, či relaxu.

Link na video: https://youtu.be/0lmSEAQErLc

Neváhajte a dohodnite si obhliadku najlepšie ihneď.

Kontakt: Alica Vojčeková

Mobil: 0911 884 491

Cena: 350.000,- EUR

Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov, základných poplatkov na kataster a služby finančného poradcu.

Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byť kopírované, rozmnožované a šírené v celku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.