Ľudová štvrť: 4-izbový dom s terasou a záhradou v tichej lokalite na peknom pozemku vhodný aj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
225 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Nové Mesto
Halašova
pred 496 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 494 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 4-izbový 2-podlažný podpivničený rodinný dom stojaci na väčšom (454m2) pozemku v tichej lokalite na Halašovej ulici v Bratislavskej mestskej časti Nové Mesto – „Ľudová štvrť“.

Dom tvoria dve samostatné 2-izbové bytové jednotky, čo umožňuje majiteľovi využiť ho tiež na 2-generačné bývanie. Hlavný vstup do domu je spoločný a hneď v zádverí sa rozdeľuje na vstup do obytnej časti na prízemnom podlaží a schodisko, ktoré vedie do časti na poschodí. Prízemná časť s obytnou plochou 80m2 dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch nepriechodných izieb, jedna je zariadená ako spálňa, druhá ako obývacia izba, ďalej samostatnej kuchyne s jedálenským kútom, priestrannej kúpeľne so sprchovacím kútom a WC a zimnej záhrady s výstupom do záhrady. Na prízemí sa nachádza tiež jedna menšia komora a veľká špajza, ako aj vstup do pivnice s výmerou 25m2. Dispozíciu poschodia s obytnou plochou 60m2 tvorí vstupná chodba, nepriechodná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, kuchyňa s jedálenským kútom a obývacia izba s výstupom na veľkú (30m2) terasu. V podkroví domu by sa dala spraviť ešte jedna veľká obytná miestnosť. Na prízemnom podlaží pod terasou sa nachádza ďalšia miestnosť s výmerou 30m2 so vstupom zo záhrady, ktorá momentálne slúži ako odkladací priestor, ale v prípade potreby by si z nej nový majiteľ mohol vytvoriť garáž, alebo ďalšiu obytnú miestnosť.

Celý dom prešiel za posledné roky kompletnou rekonštrukciou exteriéru aj interiéru, vrátane rozvodov inžinierskych sietí (elektriny, vody, kanalizácie). Strecha bola vymenená pred 10 rokmi, v celom dome sú plastové okná z roku 2006, boli odizolované podlahy, dom bol v roku 2008 zateplený, celé horné poschodie prešlo rekonštrukciou v roku 2010.

V dome je plynový kotol, ktorý slúži na kúrenie v celom dome a na ohrev teplej vody v spodnej časti domu, v hornej časti domu slúži na ohrev teplej vody elektrický bojler.

Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou v pešo dostupnom OC Polus, zastávka MHD je vzdialená niekoľko minút pešej chôdze. V susedstve sa tiež nachádza jazero Kuchajda.

V záhrade je možnosť príjemného letného posedenia na terase pod dospelým gaštanom. Parkovanie 3 autá priamo vo dvore za elektrickou bránou. Ďalšie parkovacie miesta sú k dispozícii priamo pred domom.

Cena tejto nehnuteľnosti vrátane kompletného organizačného a právneho servisu našej spoločnosti je 320 000 €.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Ľudová štvrť: 4-izbový dom s terasou a záhradou v tichej lokalite na peknom pozemku vhodný aj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.