AKO SME PREDALI ZA 5 DNÍ: Priestranný dom na bývanie i podnikanie, Bratislava - Petržalka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
215 m
2
Plocha pozemku:  
501 m
2
Bratislava
Petržalka - Stred
pred 107 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CHCETE PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ RÝCHLO A ZA MAXIMÁLNU CENU?

Teraz je ten najvýhodnejší čas...

VIEME, AKO NA TO:

* v Petržalke sme doma už viac ako 20 rokov

* používame najmodernejšie marketingové nástroje

* máme kupujúcich, ktorých sme neuspokojili na tomto i iných obchodov...

POZRITE SA, AKO TO ROBÍME:

Na predaj: 5 izbový rodinný dom v obci Bratislava - Petržalka, 2-podlažný dom s podlahovou plochou 215 m2 a výmerou pozemku 501 m2.

DISPOZÍCIA DOMU:

* priestranný dom je samostatne stojaca murovaná stavba s premyslenou dispozíciou, ktorá ju rozdeľuje na dennú a oddychovú časť (pôdorys domu je priložený).

PRÍZEMIE (denná časť) tvorí: chodba, práčovňa, kotolňa, sklad, sauna, WC, kuchyňa, obývačka s východom na terasu a garáž pre 2 autá.

POSCHODIE (oddychová časť) tvorí: chodba, pracovňa s malým skladom a s východom na loggiu, kúpeľňa, 2 izby a spálňa s vlastnou loggiou.

Dom je orientovaný na východo-juho-západ, takže slnečných lúčov budete mať dostatok po celý deň, ale najmä poobede, keď vy už budete doma z práce a vaše deti zo školy.

POPIS DOMU:

* rodinný dom je murovaná stavba (kváder+tehla) nepravidelného obdĺžnikového pôdorysu s obvodovými múrmi hrúbky 30 cm + 10 cm zateplením. Má rovnú strechu, ktorej kvalitné zateplenie v hrúbke 48 cm spolu so zateplením obvodových múrov zabezpečí minimálne náklady na vytvorenie tepelnej pohody. Osadený je drevenými oknami s izolačným dvojsklom, ktoré sú potiahnuté bezpečnostnou fóliou, takže o svoju bezpečnosť sa nemusíte obávať. Naviac - z vonkajšej strany okien sú inštalované exteriérové rolety na elektrické ovládanie, ktoré tvoria výbornú ochranu proti prípadnému teplu, zime alebo vetru.

Na vnútorných stenách sú omietky, na podlahe je položená dlážkovina (spálňa), plávajúca podlaha alebo keramická dlažba. Tepelnú pohodu vám zabezpečí ústredné kúrenie napojené na kvalitný plynový kotol so zásobníkom vody JUNKERS. V priestrannej kúpeľni je dostatok priestoru pre vaňu, sprchovací kút, WC, bidet a umývadlo. Kuchynská linka tvaru U je osadená kvalitným spotrebičmi BOSCH - umývačkou riadu, varnou doskou a digestorom, mikrovlnkou a chladničkou s mrazničkou, a tak vám stačí len prísť a variť. Vlastná sauna vám pomôže zabudnúť na únavu celého dňa. V dome sú zrealizované rozvody pre televíziu a internet prostredníctvom vlastného satelitu.

Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: vodovod, elektrinu, plyn a kanalizáciu. Celý pozemok pohodlne polejete vodou z vlastnej studne. Dom stojí na rovinatom pozemku s výmerou 501 m2 a je doslova utopený v zeleni okrasných a ovocných stromov a kríkov. Na pozemok pohodlne vojdete diaľkovo otváranou bránou a po zámkovej dlažbe zaparkujete svoje auto v priestrannej garáži pre 2 autá. Tiež pohodlnene otvorenou diaľkovým ovládačom. V zadnej časti pozemku je dostatok miesta na pestovanie vlastnej zeleniny, záhradný domček na odkladanie náradia a trávnik pod ovocnými stromami na relax.

LOKALITA DOMU:

* tento priestranný rodinný dom v Petržalke sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite rodinných domov. V blízkosti je výborná občianska vybavenosť - niekoľko materských, základných a stredných škôl, obchody vrátane obchodného domu AUPARK so sadom J. Kráľa, reštaurácie, zdravotné stredisko s lekárňou, kostol, MHD, stanica ŽSR a výborný prístup na diaľničný obchvat smerom na Žilinu, Brno, Viedeň, Budapešť a do centra mesta. Z domu je len na skok na cykloturistický chodník do Rakúska, ako aj na Dunajskú hrádzu a do okolitých lúk a lesov, ktoré umožňujú cykloturistiku, turistiku, korčuľovanie a poskytujú relax.

VÝHODY DOMU:

* výborná dispozícia - rozdelenie domu na dennú a nočnú časť

* priestranný dom na bývanie - jednoduchým riešením ho možno prerobiť až na 6 izbový dom (viď. priložený pôdorys)

* dom možno prerobiť aj na sídlo firmy, ako je v tejto lokalite bežné, s niekoľkými parkovacími miestami priamo na dvore

* maximálne súkromie - dom stojí v zadnej časti pozemku

* slnečná orientácia domu na východo-juho-západ

* dom nie je žiadna radovka nalepená na susedný dom, ale má vlastný pozemok až 501 m2

* výborná občianska vybavenosť

* lokalita sa považuje za širšie centrum Bratislavy.

CENA DOMU NA PREDAJ: 499 000 €.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AK CHCETE PREDAŤ SVOJ DOM RÝCHLO, BEZ STAROSTÍ A ZA MAXIMÁLNU CENU, TAK NÁM ZAVOLAJTE A DOHODNITE SI NEZÁVÄZNÉ STRETNUTIE. RADI VÁM POMÔŽEME...

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.