Samostatný 5 izb. rodinný dom 172 m2, pozemok 538 m2, výhodná cena na m2 podlahovej plochy

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
172 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
Družobná
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 291 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BDZ ponúka priestranný samostatne stojaci, 5 izbový rodinný dom v novovzniknutej štvrti Podunajská brána v BAII. Poschodový rodinný dom má veľkorysú podlahovú plochu 172 m2 + 80 m2 podkrovný odkladací priestor. Pozemok má veľkosť 538 m2 z toho je zastavaná plocha 105 m2. Všetky izby majú rovný strop okrem jednej na poschodí, ktorá má strop s časti zošikmený. Dom má priestranné izby, takže je vhodný aj pre väčšiu rodinu.

Dispozícia: rodinný dom má štyri priestranné spálne: 23,88 m2, 21,50 m2, 13,96 m2 a 13,97 m2, obývačka s jedálňou a kuchyňou má 46 m2, zádverie a hala 12,6 m2, kúpeľňa so sprchou a WC na prízemí 5 m2, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom na poschodí 8,66 m2, samostatné WC, technická miestnosť, komora, šatník, podkrovný priestor cca 80 m2. Z obývačky a kuchyne je vstup na terasu s juhovýchodnou orientáciou a ďalšiu terasu so západnou orientáciou. Parkovanie na pozemku pre 3 autá.

Prízemie má podlahovú plochu 90,23 m2

Poschodie má podlahovú plochu 81,65 m2

Podkrovný úložný priestor má cca 80 m2

Dom je murovaný z mat. Ytong 30 cm + izolácia 15 cm, strecha je zateplená minerálnou vlnou Nobasil, betónová škridla Creaton, kvalitné plastové okná 3-sklo, veľkým plusom je, že strop aj nad poschodím je železobetónový 20 cm + 30 cm zateplenie minerálnou vlnou čo zabezpečí výrazne lepšie izolačné vlastnosti v lete sa izby rýchlo neprehrejú, v zime úspora na kúrení. V celom dome je podlahové teplovodné kúrenie napojené na plynový kotol so zásobníkom vody, komín na krb, príprava na alarm a klímu, zavedený optický kábel.

Dom je napojený na všetky IS: voda, kanalizácia, plyn, elektrina, optický kábel.

Dom sa predáva dokončený v stave holodom. Exteriér domu bude dokončený s omietkou a obkladom. Interiér bude v stave holodom to znamená pripravený na finálne povrchy podľa vášho výberu.

Cena za dom v stave holodom je 299 000,- € s možným odpočtom DPH.

Po dohode je možnosť dokončenia domu na kľúč: podlahové krytiny, dvere zárubne, obklady, sanita, oplotenie elektrická brána, chodníky a terasy.

Pozemok je veľmi dobre situovaný slnečný vo vnútrobloku na rohu jednosmernej a slepej ulice kde je predpoklad minimálnej premávky. V lokalite sú vybudované sú cesty, chodníky, verejné osvetlenie.

Dom je vo výstavbe. Na predaj je aj ďalší rovnaký dom na pozemku 507 m2.

Nesporným benefitom je, že domy sa nachádzajú v priamo v Bratislave v lokalite, ktorá ponúka nielen miesto pre pokojné bývanie ale aj priestor pre zábavu, oddych, športovanie, stretávanie sa s priateľmi.

Kúpou tejto nehnuteľnosti získate bývanie vo vlastnom dome so záhradou v zástavbe novostavieb rodinných domov v komunite úspešných ľudí a s občianskou vybavenosťou, ktorú táto štvrť po dobudovaní ponúka: nákupné centrum, parky, športoviská, oddychová zóna s alejou a lavičkami, parky, MHD zastávka cca 200 m nová svetelná križovatka umožní rýchly prístup na obchvat Bratislavy.

Mestká časť BA Podunajské Biskupice majú kompletnú občiansku vybavenosť, na dosah je fitnes centrum Tryskáč, tenisové kurty zdravotníctvo, materské školy, základná škola, obchody, pošta, reštaurácie.

V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti a bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Na Vaše otázky Vám rada odpoviem a dom Vám ukážem aj cez víkend Iveta Bočeková 0940 798 987.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Samostatný 5 izb. rodinný dom 172 m2, pozemok 538 m2, výhodná cena na m2 podlahovej plochy

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.