Polyfunkčný objekt s 2-mi bytovými jednotkami - Podunajské Biskupice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
730 m
2
Plocha pozemku:  
1006 m
2
Bratislava
Podunajské Biskupice
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 250 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj – trojpodlažný polyfunkčný objekt pozostávajúci z rodinného domu (2 samostatné bytové jednotky) a kancelárskych a skladových priestorov o celkovej úžitkovej ploche 730 m2 sa nachádza v tichom prostredí rodinných domov v Bratislave v časti Podunajské Biskupice v jednosmernej ulici na pozemku o celkovej výmere 1006 m2.

Táto atypicky riešená stavba pozostáva z architektonicky moderne riešených kancelárskych a skladových priestorov, situovaných v objekte tak, aby nebolo narušené súkromie v dvoch samostatných bytových jednotkách a na záhrade, ktoré sú v architektonickom kontraste účelovo smerovanému k pocitovému rozlíšeniu užívateľa - práca - domov.

Luxusný polyfunkčný objekt svojim jedinečným priestorovým a architektonickým ponímaním je určený pre náročného klienta, ktorý hľadá bývanie a pracovné prostredie v jednom. Bývanie v priestrannom rodinnom dome s krásnou, kamenným múrom uzatvorenou záhradou s odrastenými drevinami, vyhrievaným bazénom s protiprúdom, záhradným krbom, vinárňou v podzemí, fitnes priestorom – všetko poskytuje dostatok súkromia a pohodlia na trávenie spoločných chvíľ s rodinou a priateľmi. V interiéri obytnej časti nehnuteľnosti sú použité kvalitné materiály ako kameň – spišský travertín, talianska gresová dlažba, drevo, kov v podobe jedinečných kúskov umeleckého kováčstva, pričom celý nábytok je atypický, vyrobený na mieru.

Kancelárske a skladové priestory sú vybavené protišmykovou keramickou dlažbou, časť interiéru kancelárií je dekorovaná porcelánovou mozaikou. Kancelárie sú situované na prízemí a prvom poschodí prednej časti nehnuteľnosti smerom do ulice, sú plne vybavené nábytkom na mieru, sociálnym zázemím a klimatizáciou. Sklad sa nachádza v suterénnej časti nehnuteľnosti a je prepojený s dvoj garážou nákladným výťahom. Je vybavený stabilným, kovovým policovým systémom, chladiacim boxom s rozmermi 3x4m a toaletou.

Polyfunkčný objekt spĺňa všetky technické a estetické požiadavky súčasnosti na kvalitu a bezpečnosť. Nehnuteľnosť má energetický certifikát, 7 zónový bezpečnostný systém napojený na súkromnú strážnu službu, okná na prízemí zabezpečené fóliou proti rozbitiu alebo nerezovými mrežami a všetky vstupy do jej jednotlivých častí majú bezpečnostné dvere. V obytnej časti sa nachádza aj vstavaný trezor. Vykurovanie je zabezpečené dvomi kotlami umiestnenými v samostatnej miestnosti s protipožiarnymi dverami. Záhrada je vybavená automatickým zavlažovacím systémom a osvetlením. Pred objektom je parkovisko pre 6 áut.

Pre viac informácií a obhliadky, prosím kontaktujte - Denisa Kodajová, 0903279217

Cena v RK

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.