PREDAJ-5i RD, pozemok 877m2, Podunajské Biskupice, Trojičné námestie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
202 m
2
Plocha pozemku:  
877 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
Trojičné nám.
pred 83 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom sa nachádza v centre Podunajských Biskupíc na Trojičnom námestí pri Miestnom úrade a v blízkosti Fakultnej nemocnice s poliklinikou. Trojičné námestie je súčasťou „zeleného srdca“ Podunajských Biskupíc, revitalizovanej oddychovej zóny.

Priestranný 5-izbový tehlový rodinný dom s obytnou plochou 202 m2 pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek (každá má samostatný vchod) sa ponúka na predaj s pozemkom o celkovej výmere 877 m2.

1. Bytová jednotka – 2-izbová (kolaudácia 2007) s výmerou 70,79 m2 pozostáva z predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatným WC a komory,

2. Bytová jednotka - 3-izbová (kolaudácia 1962 a 1950) s výmerou 131,43 m2 – po rekonštrukcii z roku 2017, pozostáva z predsiene (2x), obývacej izby, samostatnej kuchyne s komorou, spálne 2x, samostatným šatníkom (2x), kúpeľne s vaňou a WC, samostatným WC.

Možnosť ďalšej prístavby, resp. zobytnenia podkrovia. Orientácia domu je na JV-SZ. Strecha: sedlová, šindeľ. Vykurovanie je zabezpečené v oboch bytových jednotkách samostatným plynovým kotlom a doplnkovo aj krbom. Dom je čiastočne podpivničený (9,18 m2).

Siete: mestská voda, plyn, elektrina, žumpa (kanalizácie je vedená pred domom, možnosť zriadiť prípojku k domu). Parkovanie je možné vo dvore (1 auto) a pred domom (2 autá). Súčasťou predávanej nehnuteľnosti je murovaná záhradná chatka s podpivničením, altánok a záhrada o výmere 211 m2.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, MÚ, obchod, lekáreň, pošta, nemocnica s poliklinikou, zastávka MHD - 100m, vlaková stanica smer Hlavná stanica BA/Dunajská Streda len 10 min. peši.

Nehnuteľnosť je veľkou výhodou pre tých, ktorí hľadajú rodinný dom s 2 samostatnými bytovými jednotkami s veľkým potenciálom na rozšírenie obytnej plochy, zobytnením podkrovia alebo prístavbou.

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 375.000,- EUR, vrátane kompletného právneho servisu.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ-5i RD, pozemok 877m2, Podunajské Biskupice, Trojičné námestie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.