Rodinný dom, 8 izieb, dvojgeneračný, veľký pozemok, Podunajské Biskupice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
1176 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
J.Kráľa
pred 313 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 190 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj 8-izbový samostatne stojaci rodinný dom, Bratislava, Podunajské Biskupice, ulica Janka Kráľa.

Rodinný dom je dvojgeneračný – dve samostatné bytové jednotky. Dom je čiastočne podpivničený.

Obytná plocha domu je 80 m2 prízemné podlažie, 90 m2 vrchné podlažie, plus suterén / pivnica 60 m2 úžitkovej plochy. Na pozemku sa nachádza samostatná garáž (20 m2) s montážnou jamou a dielňa (50 m2) s terasou 50 m2. Spolu ponúka nehnuteľnosť 300 m2 úžitkovej plochy. Veľkosť veľmi pekného pozemku je 1176 m2. Pozemok je obdĺžnikového tvaru s rozmermi strán 16x73m, zabezpečuje dostatok súkromia. Dom je orientovaný smerom na JV (pozemok a oddychová časť) a smerom na SZ.

Dom má sedlovú strechu, plastové okná so žalúziami. Dom má elektrinu, vodu, plyn, žumpu a dom je možné napojiť na kanalizáciu, ktorá vedie pred domom. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.

Suterén rodinného domu má niekoľko samostatných miestností, kuchynku, nachádza sa tu technické zázemie, spolu s rozlohou 60 m2.

Prízemné podlažie má vstupnú chodbu, centrálnu chodbu, obývaciu izbu, kuchyňu, jedálenskú časť, tri izby, samostatnú toaletu, kúpeľňu s vaňou. Z kuchyne je výhľad smerom na pozemok, taktiež aj z obývacej izby, z ktorej je aj vstup na pozemok.

Druhé podlažie (1.poschodie) má vstupné schodisko, chodbu otvorenú a priestorovo spojenú s obývacou izbou, tri izby, väčšiu kúpeľňu s rohovou vaňou, kúpeľňa spolu s toaletou. Súčasťou obývacej izby je aj jedálenská časť spojená s kuchyňou.

Mestská časť Podunajské Biskupice je samostatná súčasť Bratislavy s kompletnou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do všetkých mestských častí a okolia mesta. V PB sa nachádza materská škola, základná škola, základná umelecká škola, pošta, notár, kultúrne stredisko, reštaurácie, polícia, lekár, pohotovosť, obchody, služby, ihriská. Dom sa nachádza v kľudnej časti, okolie je už vystavané, je to pôvodná časť Biskupíc.

Cena za nehnuteľnosť je 355.000,- Eur. K cene je pripočítaná provízia vo výške 1% a tá zahŕňa všetky poplatky súvisiace s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt:

kamil@konfido.sk, 0911410278, Kamil Krebes,

info@konfido.sk, 0902334792, Mária Kuzmová.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Okná:
Plastové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Rodinný dom, 8 izieb, dvojgeneračný, veľký pozemok, Podunajské Biskupice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.