Znížená cena - Na predaj 7-izbový rodinný dom, Odeská ulice, Bratislav

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
345 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Podunajské Biskupice
Odeská
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 306 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponukáme na predaj 7-izbový rodinný dom na ulici Odeská, část Podunajské Biskupice, Bratislava. Jedná sa o trojpodlažný rodinný dom o rozlohe 345m2 s pozemkom 500m2. Rodinný dom je vhodný aj na podnikanie (nabizí obchodné priestory napr. pre architekta, pravnika, IT: na prizemi je uvitacia izba, dále rokovacia)  alebo je možno využít ako dvojgeneračné byvanie.

 

Doležité informacie: rok výstavby: 2009 užitková plocha: 345m2, zastavaná: 150m2 pozemok: 500m2 Materiál: tehla Má 3 samostatné vchody počet izeb: 7 Kúpelňa a WC: 3x kurenie: plynový kotol značky Junkers - má kondenzačný plynový kotol, vlastnú solárnu stanicu so solárnymi kolektormi.Vykurovací systém je spojený cez trojcestný ventil z teplovodným krbom. Pitná voda: studňa a vodovod Elektrika: 220/380V Odpadové vody: veřejná kanalizacia Krb: 2x - jeden vo vnutri rodinného domu, druhý zahradný Zahradný domček: 21m2

 

Dispozícia domu:

 

prízemie: veľká izba z ktorej je vstup francúzskymi dverami na dvor do záhrady, v prednej časti od ulice dve samosatatné izby využívané predtým na podnikanie, kuchyňa s teplovodným krbom, kúpeľňa s vaňou a toaletou.

 

1.nadzemné podlažie : kuchyňa vybavená vstavanými spotrebičmi Bosch, veľká priestranná obývacia izba, kúpeľňa s vaňou a toaletou, detská izba, spálňa zo samostatnou kúpeľňou s vaňou a toaletou, kotolňa nad schodami

 

2.nadzemné podlažie : jedna veľká izba, ktorú je možné rozdeliť na dve menšie.

 

Rodinný dom má tri samostatné vchody- jeden z predu domu na prízemie /vchod od parkovacej plochy pre zákazníkov pred domom/ , druhý z dvora domu na prízemie a tretí z dvora na poschodie. Za rodinným domom sa nachádza krásna ovocná záhrada so záhradným domčekom o rozlohe 21 m2 s terasou a záhradným krbom, dom má tiež vlastnú studňu. Pred rodinným domom je parkovisko pre klientov o veľkosti 75 m2, taktiež možnosť parkovania vedľa rodinného domu vo dvore / dve parkovacie státia.

 

 

Možnost HÚ!

 

Kompletné naše nehnutelnosti si možete pozriet na našich webových stránkách: http://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno

Na mape: Znížená cena - Na predaj 7-izbový rodinný dom, Odeská ulice, Bratislav

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.