Predaj 4 izbového bungalovu v Rajke, Maďarsko

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m
2
Plocha pozemku:  
285 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Rusovce
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulný bungalov s celkovou obytnou výmerou 76 m2 na pozemku o rozlohe 285 m2. Nachádza sa na začiatku starej časti Rajky na ulici Békefi, vedľa parku a 300 m od škôlky.

Dom pozostáva z veľkej svetlej obývačky spojenej s kuchyňou, jednej veľkej a dvoch menších spální, kúpeľne s WC, samostatného WC a veľkého odkladacieho priestoru na pochôdznej povale. V obývačke je predpríprava na krb. Okná sú plastové trojkomorové, v obývačke veľké otváracie s prechodom na terasu. Podlahové kúrenie je plynové.

Dom je postavený z tehly, zateplený, a náklady na prevádzku sú nízke, cca. 100 EUR mesačne. Dom je dokončený v štandarde bez kuchynskej linky.

Obec Rajka je len 12 minút autom od Bratislavy a ponúka bohaté voľnočasové aktivity vrátane vodných športov a cyklotrás. Pravidelné vlakové spojenie do Bratislavy s koncovou stanicou v Petržalke je ďalšou výhodou.

V obci sú jasle a škôlka, prijímajúca deti zo Slovenska bez problémov. Aktuálny pomer maďarských a slovenských detí v škôlke je 1:1. Bližšie informácie a obhliadky na telefónnom čísle: 0905 333 333.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.