12-izb. RD Nerudova ul. - Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
470 m
2
Plocha pozemku:  
342 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Ružinov
Nerudova
pred 84 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkoryso riešený Nadštandardný rodinný dom v bratislavskej mestskej časti Trnávka na Nerudovej ul.  ktorý je možné nenáročnou prestavbou zmeniť na viacgeneračný rodinný dom so samostatnými vchodmi, prípadne na dom majúci viac bytových jednotiek. Cena domu vychádza z aktuálneho znaleckého posudku, ktorý je kupujúcemu k dispozícii. Rodinný dom je vhodný ako aj na bývanie spojené s podnikaním, tak aj na prenajímanie, taktiež ako sídlo firmy.  Dom bol kolaudovaný v roku 2004.

Dom pozostáva z troch poschodí a obytného podkrovia.Je tehlový s keramickými stropmi zaliatymi betónom, strecha je sedlová- škridla Bramac. V dome je alarm, plastové okná, vonkajšie vsadené žalúzie, podlahy v izbách sú laminátové, v kúpelniach a kuchyni je dlažba. Pozemok je oplotený murovaným plotom, dom je zateplený. Je napojený na všetky IS ( voda, kanalizácia, elektrika, plyn). Dominantou obývačky je veľký krb. Vykurovanie je centrálne z kotolne domu, kotol Buderus s vlastnou reguláciou každého podlažia.

Dispozične dom pozostáva z:

1. PP (prízemie) o výmere 152,9 m2: vstupná chodba, sam. toaleta, obývacia miestnosť s kuchyňou s francúzskymi oknami, spálňa, kúpeľňa s vaňou, samostatný sprchový kút, a ďalšie WC. Možnosť vybudovať saunu. Kotolňa s kompletnou výbavou na vykurovanie a prípravu TÚ, garáž pre jedno auto so vstupom z dvoru aj z domu, výstup do záhrady.

1.NP o výmere 147,58m2:vstupná chodba,samostatné WC,  samostatný jednoizbový byt (jedna miestnosť kuchyňa a kúpeľňa s toaletou), ďalej 2 izby, priestranná obývacia časť s krbom, prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu a záhradu, drevené schodisko na 2NP s kovaným zábradlím.

2. NP o výmere 118,06 m2:  veľká chodba, 4 izby z  toho jedna izba je prepojená do podkrovia s kovovým točitým schodiskom so strešným oknom, veľká priestranná kúpeľňa s rohovou  vaňou, WC, fran. balkón,

Podkrovie o výmere 51,6 m2  tvorené dvomi veľkými miestnosťami

Lokalita je mimoriadne vyhľadávaná, vďaka kompletnej občianskej vybavenosti a perfektnej dopravnej infraštruktúre.Spľňa všetky atribúty moderného mestského bývania s dôrazom na komfort, bezpečnosť a pokojnú atmosféru. V blízkosti je futbalové ihrisko,  škôlka, detské ihriská, multifunkčné športoviská, škola, reštaurácie, obchody, nákupné centrum AVION, IKEA, HORNBACH, blízko výjazd na hlavné cestné ťahy a na diaľnicu. - V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte na  tel. čísle:  0903/210 582.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Záhrada:
áno

Na mape: 12-izb. RD Nerudova ul. - Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.