Apartim sro predá rod. dom na Malom Pálenisku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
98 m
2
Plocha pozemku:  
504 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
Bratislava
Ružinov
Malé Pálenisko
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 92 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Apartim sro predá útulný rodinný dom na Malom Pálenisku, postavený na upravenom, zatrávnenom pozemku s rozlohou 504 m2. Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu so sedlovou strechou a škridlovou krytinou, vstup na pozemok je zabezpečený bránou na diaľkové ovládanie. Dom je čiastočne podpivničený. Pivnica má 17 m2.

Na pozemku sa tiež nachádzajú ďalšie stavby, garáž (16 m2), dielňa (10 m2), sklad, malý domček (16 m2) a altánok (12 m2).

Zastavaná plocha domu je 90 m2, úžitková plocha je 98 m2. Samotná dispozícia domu pozostáva z predsiene, kuchyne, kúpelne spolu s WC, obývačky, spálne a podkrovia, v ktorom sa nachádzajú ďalšie dve izby. Jedna z izieb má menšiu terasu.

V predsieni je šatníkový rolldor a dostatok úložného priestoru v skrinkách, v kuchyni kuchynská linka na mieru a jedálenský stôl, kúpelňa je so sprchovým kútom, umývadlom, WC, práčkou a kotlom, ktorý zabezpečuje kúrenie a ohrev vody do celého domu, v kúpelni, kuchyni a na chodbe je podlahové kúrenie, ostatné miestnosti majú radiátory. V priestrannej obývačke sa nachádza kachlový krb a je priechodná do spálne. Vedie z nej tiež schodisko do podkrovia. V podkroví je veľká spálňa s terasou a horná obývacia izba s veľkým šatníkovým rolldorom.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete okrem plynu, elektrina, mestská voda, vlastná studňa, septik. Nachádza sa v krásnom prostredí priamo pri cyklistickej dráhe v blízkosti Dunaja. Neďaleko je dobrá občianska vybavenosť a tiež veľmi dobré dopravné spojenie do mesta ako aj na diaľnicu.

Možnosť financovania cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypotékarný poradca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Kontakt:

p.Herceg

0903 408 815

apartim@apartim.sk

www.apartim.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Apartim sro predá rod. dom na Malom Pálenisku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.