AXIS REAL:: POLYFUNKČNÝ RODINNÝ DOM (380 m2), Bratislava II. Ružinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
380 m
2
Plocha pozemku:  
550 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Ružinov
Hrachová
pred 120 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 102 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj POLYFUNKČNÝ rodinný dom /kolaudácia 2012/ v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Hrachová. Dom má celkovú podlahovú plochu 380 m2 a pozostáva z jedného podzemného a dvoch nadzemných podlaží. Nachádza sa na PEKNOM 550 m2 trávnatom pozemku. Príjemnú atmosféru dotvára kamenný plot so záhradným sedením. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete. Na podzemnom podlaží sa nachádzajú dva skladové priestory, väčší so vzduchotechnikou o výmere 140 m2 a menší o výmere 19 m2. Nachádza sa tu aj STANICA VÝŤAHU a jeho strojovňa. Na prvom nadzemnom podlaží je umiestnená stanica výťahu a samostatné wc. Na druhom podlaží sa nachádzajú 3 BYTY: 2-izbový o výmere 58 m2, 2-izbový o výmere 48 m2 a 1-izbový byt o výmere 30 m2. Bytové jednotky je možné v prípade potreby aj vzájomne SPOJIŤ a vytvoriť tak jeden veľký byt o ploche 136 m2. Na plochej streche je MOŽNOSŤ DOSTAVAŤ ďalšiu bytovú jednotku. Pred domom sú 4 PARKOVACIE STÁTIA so zábranami na diaľkové ovládanie. V súčasnosti sú všetky bytové ako aj skladové priestory prenajaté a je tak možnosť využiť túto vynikajúcu INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ a v prípade záujmu nového majiteľa pokračovať v nájme so súčasnými nájomníkmi.

STAV DOMU:

Pri výstavbe domu boli použité všetky najmodernejšie technológie a postupy. Dom je ZATEPLENÝ, podzemné a prvé nadzemné podlažie je prepojené VÝŤAHOM. Vybavenie všetkých troch bytov pozostáva z interiérových dverí, laminátových podláh, kvalitných plastových okien so žalúziami, radiátorov s termohlavicami a elektonických vrátnikov. Každý byt má kuchynskú linku, ktorá je vybavená sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom a chladničkou. Súčasťou bytov sú kompletné kúpeľne v ktorých je obklad, dlažba, vaňa alebo sprchový kút, umývadlo, wc a príprava na napojenie automatickej pračky. V dvoch bytoch sa nachádza KLIMATIZÁCIA. Dom má modernú plynovú kondenzačnú kotolňu, ALARM a KAMEROVÝ BEZPEČNOSTNÝ SYSTÉM.

MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH.

LOKALITA:

V blízkom okolí domu je VYNIKAJÚCA OBČIANSKA VYBAVENOSŤ, nakoľko do AVION SHOPPING PARKU cesta autom trvá iba 8 minút a do CENTRA MESTA 10 minút. Ľahké je aj napojenie na diaľničný obchvat. Priechod pre peších na Mierovú ulicu zas umožňuje jednoduchý prístup na MHD. Vo vzdialenosti 20 minút chôdze sa nachádza LESOPARK VRAKUŇA, ktorý ponúka možnosť športu a oddychu. Sú tu detské ihriská, cyklodráha, rozhľadňa a taktiež rameno Malého Dunaja.

/ POLYFUNKČNÝ RODINNÝ DOM / PREDAJ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / HRACHOVA ULICA / MODERNÝ / 380m2 / POZEMOK 550 m2 / ZÁHRADA / 4. PARKOVACIE STÁTIA / VÝŤAH /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: AXIS REAL:: POLYFUNKČNÝ RODINNÝ DOM (380 m2), Bratislava II. Ružinov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.