PREDAJ: 5 izb. rodinný dom s terasou, podkrovím a garážou - RUŽINOV- Prievoz, Vyšná ul. 5, B

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
193 m
2
Plocha pozemku:  
310 m
2
Bratislava
Ružinov
Vyšná
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dvojpodlažný, tehlový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite na Vyšnej ul., Bratislava II - Ružinov.

Rodinný dom je postavený na 310m2 pozemku, zastavaná plocha 110m2, užitková plocha 192,80m2. Dom prešiel pred 5 rokmi čiastočnou rekonštrukciou: nová strecha, fasáda, plastové okná a nový kotol. Ostatné je v pôvodnom stave pripravené na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

Dom je čiastočne podpivničený, jedna väčšia miestnosť s kotlom a menšia technická miestnosť. Na prízemí je vstupná hala, možná využiť na parkovanie, kúpeľňa, kuchyňa a 3 miestosti. Na poschodí sú dve miestnosti s výstupom na veľkú terasu a podkrovie 41m2, ktoré je možné tiež upraviť na obytné. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Dom je v príjemnej tichej lokalite s rodinnými domami. Z terasy je výhľad na záhrady a park. Na pozemku je aj staršia garáž momentálne využívaná ako sklad.

CENA: Cena zahŕňa právne poplatky, poplatky do katastra, pričom kúpne zmluvy sú autorizované notárom. Samozrejmosťou je možnosť financovať kúpu na hypotekárny úver, s čím Vám ochotne pomôže náš hypotekárny špecialista.

Výborná investícia do nehnuteľnosti vo vyhľadávanej lokalite - odporúčame vidieť.

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú väčšinou vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: PREDAJ: 5 izb. rodinný dom s terasou, podkrovím a garážou - RUŽINOV- Prievoz, Vyšná ul. 5, B

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.