**RODINNÁ VILA 470 M2, BRATISLAVA II, ČASŤ TRNÁVKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
470 m
2
Plocha pozemku:  
342 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Ružinov
Nerudova
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj viacgeneračný Rodinný dom so záhradou, garážou, vo vyhľadávanej lokalite Bratislava II, časť Trnávka - Nerudová ulica. Dom bol postavený v roku 2003, kolaudovaný v roku 2004.

Úžitková plocha domu je 470,14 m2, zastavaná plocha 196m2, terasa 13m2, záhrada o výmere 146m2. Celková výmera pozemku je 342 m2.

Dom má tri obytné poschodia s obytným podkrovím s možnosťou využiť ako trojgeneračný s tromi samostatnými vchodmi. Postavený z tehál (Porotherm hr. 100 a 150 mm), strop keramicky s betónovou zálievkou, v podkroví drevený, sedlová strecha (škridla betónová BRAMAC- parotesná zábrana, tepelná izolácia), alarm, VIS (elektrika, kanalizácia, plyn, vodovod), plastové okna, krb, vonkajšie hliníkové žalúzie, podlahy v izbách /keramická dlažba, parkety, a laminát/, keramická dlažba, hlavné vstupné dvere sú drevené, murovaný plot, vonkajšie fasádne omietky sú na baze minerálnych omietok so silikónovým náterom a zateplením tepelnou izoláciu, ..... jedna stena susediaca so susedom, francúzske balkóny, v podkroví sú okna Velux. Vykurovanie v RD je centrálne z kotolne domu, vykurovanie radiátormi KORA, kotol. Zn. Buderus s vlastnou reguláciu každého podlažia v dome. V zadnej časti záhrady je bránka na prístupovú cestu na Vápennú ulicu, ktorá slúži pre potreby požiaru alebo s možnosťou využitia potreby pre vašu záhradku so šírkou 3,9m.

Dispozícia domu:

1 PP (prízemie) o výmere 152,9 m2: tvorí zádverie, sam. toaleta, obývacia miestnosť s kuchyňou s francúzskymi oknami, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, sam. WC, kotolňa s kompletnou výbavou na vykurovanie a prípravu TÚ, garáž pre jedno auto so vstupom z dvor aj z domu, vstup do záhrady.

1NP o výmere 147,58m2: tvorí zádverie, možnosť samostatného jednoizbového bytu (jedna miestnosť kuchyňa a kúpeľňa s toaletou), 2x izba, priestranná obývacia časť prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu a záhradu, drevené schodisko na 2NP s kovaným zábradlím.

2NP o výmere 118,06 m2: tvorí hala so schodiskom, 4 x miestnosti s toho jedna izba je prepojená do podkrovia s kovovým točitým schodiskom so strešným oknom, veľká priestranná kúpeľňa s rohovou veľkou vaňou, sam. toaleta, fran. balkón,

Podkrovie o výmere 51,6 m2: 2x izba – galéria (okná VELUX).

Hlavným benefitom je výborná dopravná dostupnosť na hlavné cestné ťahy a diaľnicu.

KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ! ODPORÚČAME VIDIEŤ!

Cena nehnuteľnosti 589 000 Euro vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle +421 908 606 458 alebo +421 907 713 119.

Obhliadky kedykoľvek po dohode aj cez víkend.

Popis lokality

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite, ktorá disponuje výbornou občianskou vybavenosťou ako nákupné centrum AVION, IKEA, HORNBACH, letisko, škôlka, škola, detské ihrisko, reštauračné zariadenia, lekáreň, pošta, a pod.. Lokalita ponúka veľa zelene a využitie rôznych športových aktivít.

Vek stavby:
< 30 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: **RODINNÁ VILA 470 M2, BRATISLAVA II, ČASŤ TRNÁVKA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.