Rodinný dom 5 izb, dvogeneračný, 182 m2 upravená záhradka, Vajnory

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
182 m
2
Plocha pozemku:  
198 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Vajnory
Roľnícka
pred 137 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 133 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dvojgeneračný rodinný dom na Roľníckej ulici je skolaudovaný v roku 2009, dom s dvoma bytovými jednotkami, obytnou plochou 182 m2, upraveným dvorom so záhradkou, predzáhradkou, pozemok o výmere 198m2, v obľúbenej lokalite Bratislava - Vajnory.

POPIS RODINNÉHO DOMU (RD):

RD je trojpodlažný, s úžitkovou plochou 181,6m2, suterén 36m2, zastavaná plocha domu je 111m2, dvor so záhradkou a predzáhradkou je 87m2.

RD bol postavený v roku 2009. Priamo z vonkajšieho schodiska je možné vojsť do bytových jednotiek (4 izbová a 1 izbová bytová jednotka. Oba byty sú momentálne prepojené cez vnútornú chodbu, čím vzniká 5 izbový RD s vlastným príslušenstvom. Jednoizbovú bytovú jednotku možno využiť aj ako kanceláriu s vlastným prístupom.

RD bol postavený na pôvodnom suteréne tradičného vajnorského domu. Zvyšok domu bol nanovo postavený v roku 2009. Dostavba domu je z Ytongu a sádrokartónu (na 2.NP). RD je zateplený, strecha je sedlová s betónovou krytinou. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečuje plynový kotol Junkers + zásobník vody. Na dome sú plastové okná na prízemí, strešné okná na 2. NP, interiérové dvere z masívu, podlahy v izbách a v obývačke sú z plávajúceho laminátu, dlažba v chodbe, kuchyni a v kúpeľniach, vstavaný šatník v chodbe a v v každej izbe.

Iné: pripojenie na internet a KTV, na obecný vodovod, kanalizáciu, el. energiu a plyn. Kamerový systém, alarm, predpríprava elektriky na otváranie brány. Nová brána je už objednaná, osadenie už čoskoro. Bez energetického certifikátu.

Dvor bol upravený v roku 2019, upravená dlažba, okrasná záhrada, nové stromčeky, dreviny a osadená záhradná solárna sprcha. Predmetom predaja nie sú záhradné domčeky, vírivka a vonkajší krb.

DISPOZÍCIA :

Na prízemí RD sa po ľavej strane vstupnej chodby nachádza denná časť pozostávajúca z kuchyne spojenej s obývačkou. Z chodby možno vôjsť do suterénu o veľkosti 64m2, kúpeľne (sprcha, umývadlo, WC) alebo po pravej strane sa nachádzajúcej samostatnej bytovej jednotky (chodba, kuchynka – toho času ako technická miestnosť, izba so vstavanou šatníkovou skriňou a kúpeľňa (sprcha, umývadlo, WC).

V technickej miestnosti sa nachádza kotol ústredného vykurovania zn.JUNKERS, zásobník na ohrev teplej vody, prípojky na práčku.

Vybavenie kuchyne: na mieru vyrobená kuchynská linka, kuchynský ostrovček s barovými stoličkami, plynová varná doska, digestor, vstavaná elektrická rúra, umývačka riadu a samostatne stojaca chladnička s mrazničkou.

Na 2.NP sa nachádza chodba, ktorá umožňuje vstup do 3 samostatných nepriechodných izieb, šatníka prístupného z jednej izby, a vstavaná šatníková skriňa v ďalšej izbe, kúpeľňa s rohovou vaňou, dvoma umývadlami a toaletou. Na poschodí sa nachádza klimatizácia, ktorá hravo vychladí celý dom.

PARKOVANIE:

K dispozícií je priamo na pozemku možné parkovať jedno auto. Ďalšou možnosťou je parkovanie na obecnom pozemku: 2 miesta pred domom, alebo vyhradených parkovacích miestach obce vzdialených asi 50m od domu.

NÁKLADY:

Mesačné náklady sú cca 185 Eur (voda, elektrika, plyn).

LOKALITA:

Mestská časť Vajnory poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, dve základné školy, škôlka, detské ihrisko, ZUŠ, zdravotné stredisko, kultúrny dom, lekáreň, pošta, banka, bankomaty a množstvo reštaurácií s typickou miestnou kuchyňou (husacie hody a pod.). Vajnory ponúkajú široké možnosti na relax, ale aj šport ako napr. Vajnorské jazerá, viacero cyklistických trás, športový areál Alviano a ďalšie príležitosti pre turistické vyžitie. V blízkosti je aj jazdecký areál a žrebčín.

Dostupná MHD, železničná a autobusová doprava, napojenie na diaľnicu do 5 minút.

CENA: 475.000- Eur, vrátane kompletného realitného a právneho servisu.

Páči sa Vám tento dom? Tak neváhajte nás osloviť! Tešíme sa na stretnutie s Vami.

@dvojgeneračný RD

@1 nové

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
3
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Rodinný dom 5 izb, dvogeneračný, 182 m2 upravená záhradka, Vajnory

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.