LEXXUS-PREDAJ veľký 5i RD s bazénom, Kosodrevinova ul.,BA II., 804 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
276 m
2
Plocha pozemku:  
804 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Vrakuňa
Kosodrevinová
pred 118 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 108 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na predaj priestranný 5 izbový rodinný dom s exteriérovým bazénom na Kosodrevinovej ulici, BA II., celková výmera pozemku je 804 m2, kolaudácia v roku 2013.

Stavebný materiál: keramická tehla Porotherm 30 cm + zateplenie polystyrén 14 cm, celková úžitková plocha je 345,69 m2, z toho vnútorná plocha 276, 63 m2, vonkajšia úžitková plocha 69,06 m2.

Podlahové teplovodné kúrenie- plynový kotol Junkers, na streche 2 ks funkčné solárne panely, veľké plastové okná so žalúziami, podlahy: prízemie dlažba, poschodie drevené parkety.

POPIS:

PRÍZEMIE (1.NP):

zádverie, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, komora, kuchynský priestor bez KL, jedáleň, komunikačná chodba, obývacia izba s východom na terasu a záhradu s JZ orientáciou, schodisko, podschodiskový priestor, dvojgaráž.

POSCHODIE (2.NP):

Komunikačná chodba, hlavná spálňa so samostatným priestorom na šatník, izba, technická miestnosť, šatník, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, 2x umývadlo, WC, bidet, 2 samostatné izby s priestormi na šatník a s výhľadom do záhrady.

Všetky IS + vlastná studňa, , závlahový systém, vonkajší altánok, exteriérový bazén 7 x 3x 1,5 m s prekrytím, nová fólia, filtrácia, vstupná aj garážová brána na diaľkové ovládanie, video vrátnik, digitálny termostat, predpríprava na krb, asfaltová prístupová komunikácia s chodníkmi a verejným osvetlením, klimatizácia, upravená záhrada- okrasné dreviny a kríky, trávnatá plocha.

Nehnuteľnosť je svojou dispozíciou, veľkosťou a modernou nadčasovou architektúrou určená na pokojné rodinné bývanie v tichom prostredí v novej lokalite rodinných domov.

Kúpou voľný, aj na HÚ, 100% právny stav, LV bez tiarch. Pôdorysy s legendou miestností máme k dispozícii na vyžiadanie pre konkrétnych klientov.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ veľký 5i RD s bazénom, Kosodrevinova ul.,BA II., 804 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.