Luxusný rodinný dom (5 izieb, rozloha 313m²) tichá lokalita, jacuzzi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
313 m
2
Plocha pozemku:  
375 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Vrakuňa
Levanduľová
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj luxusný rodinny dom. Nachádza sa na Levanduľovej ulici v Bratislave, v blízkosti Lesoparku. Úžitková plocha domu je 313,72m² nachádza sa na pozemku o rozlohe 375m². Dom má dve veľké spojené terasy, balkón, veľkú garáž pre dve autá spojenú s ďalším odkladacím priestorom na bicykle a pod. Ďalšie parkovanie pre dve autá je možné pred garážou za elektricky ovládanou bránou na vastnom pozemku. Dom je tichý, veľmi slnečný, výborné dispozične riešený s pekným výhľadom.

DISPOZÍCIA

(1.P.P): Dispozične zahŕňa: dvojgaráž, kotolňu so stojovňou, schodisko na prízemie, hosťovskú spálňu s manželskou posteľou a s príslušenstvom - kúpeľňa s umývadlom a sprchovým kútom.

(1.N.P): Samostatný hlavný vstup do rodinného domu s predsieňou, samostatné WC s umývadlom, centrálne umiestnené točité schodisko deliace prízemie na kuchyňu s jedálňou a obývaciu izbu s výstupom na zadnú terasu.

(2.N.P): Obsahuje centrálne umiestnené točité schodisko na prízemie, tri obytné miestnosti - hlavná nadštandartne veľká spálňa (7.15m x 4.4m) a dve priestranné izby (3.5m x 4.5m), veľkoformátovú kúpeľňu s dvojitou vaňou, veľkým sprchovacím kútom a dvojicou umývadiel v pulte ako aj samostatné WC. Orienrácia obytných miestností je JZ a SV.

V prednej časti pozemku je vybudovaný vonkajší bazén typu jacuzza a fínska sauna pre tri osoby.

V dome boli použité nadštandardné materiály a dom je kompletne zariadený. Kuchyňa je zariadená značkovými spotrebičmi spojená s veľkou kuchyňou, kde je väčší stôl so stoličkami. Kúrenie je podlahové, zabezpečené tepelným čerpadlom, dom je klimarizovaný. Brána je elektronicky ovládaná, vstup je na odtlačok prsta. Dom je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom, ktorý pokrýva všetky vstupy. Bezpečnostná brána ako aj vstupné dvere majú vyššiu ochranu. Okná sú hliníkové s izolačným trojsklom, podlahy kvalitný laminát, kúpeľne a schody mramor. Dom poskytuje luxusné a priestranné bývanie ideálne pre rodinu. V súčastnosti je prenajatý, - vhodný aj ako investícia. Na požiadanie zašleme pôdorysy jednotlivých podlaží. Cena vrátane provízie a všetkých služieb spojených s predajom je 799 000,- €. Pre obhliadky a viac informácii volajte +421904524043 Mgr. Peter Heriban.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Vieme pomôcť aj s hypotekárnym servisom. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Luxusný rodinný dom (5 izieb, rozloha 313m²) tichá lokalita, jacuzzi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.