NADŠTANDARDNÝ 2-GENERAČNÝ RODINNÝ DOM (657 m2), Bratislava II.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
657 m
2
Plocha pozemku:  
1132 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Vrakuňa
Malodunajská
pred 125 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 110 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj NADŠTANDARDNÝ 2-GENERAČNÝ RODINNÝ DOM V NOVOSTAVBE (kolaudácia v roku 2003) v lokalite Bratislava II. Vrakuňa na ulici Malodunajská. Rodinný dom má celkovú podlahovú plochu 657 m2 a pozostáva zo štyroch nadzemných podlaží. Dom sa nachádza na peknom 1.132 m2 pozemku plnom zelene. Na pozemku je ALTÁNOK a BAZÉN. V dome sú všetky inžinierske siete.

Rodinný dom pozostáva zo suterénu, kde sa nachádzajú GARÁŽE s automatickou bránou, HOSŤOVSKÝ 2-izbový byt (v súčasnosti slúži ako kancelárie), FITNESS a SAUNA. Na prízemí sa nachádza samostatný 3-izbový byt a veľká obývačka s kuchyňou, presklennou jedálňou a KRBOM. Na prvom poschodí sa nachádzajú šatníky, izby a kúpeľne. V podkroví domu je technická miestnosť a HERŇA.

Celkovo dom pozostáva z 10-ich izieb, 4 x kúpeľňa, 5 x WC, fitness, sauna, 2 x garáž, 3 x kuchyňa 2 x terasa a 4x šatník.

STAV DOMU:

Dom je NADŠTANDARDNE VYBAVENÝ. Dom je zateplený. V celom dome sú použité NADŠTANDARDNÉ MATERIÁLY, okná INTERNORM (drevene jadro + krycí plast), CENTRÁLNY VYSÁVAČ HUSKY, centrálna rekuperácia so zvlhčovačom, 2x krb (nerezové komíny), 3 okruhové kúrenie (steny + radiátory + podlahy), bezpečnostné dvere, bezpečnostné skla na prízemí, STENOVÉ CHLADENIE studňovou vodou (výborná tepelná pohoda + nízke náklady), dlažby: taliansky mramor + drevené dubové parkety, alarm, 3x vstup na pozemok branou (2x na diaľkové ovládanie, INTELIGENTNÁ ELEKTROINŠTALÁCIA NIKO, internetový rozvod do každej izby (RACK v podkroví), vyhrievane žľaby, vyhrievaný vstup do garáži.

LOKALITA:

Dom sa nachádza v krásnej lokalite na brehu Malého Dunaja v tesnej blízkosti Vrakunského lesoparku. V okolí je veľa zelene a stromov. Pocit súkromia.

V blízkosti sa nachádza, škôlka, škola, obchod, pošta, zastávka MHD, rozľahlý Vrakunský lesopark, detské ihrisko a kompletná občianska vybavenosť

/ 2-GENERAČNÝ RODINNÝ DOM / PREDAJ / BRATISLAVA II. VRAKUŇA / MALODUNAJSKÁ ULICA / NADŠTANDARDNÝ / 657 m2 / POZEMOK 1.132 m2 / GARÁŽ / BAZÉN /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
4+
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
4+
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: NADŠTANDARDNÝ 2-GENERAČNÝ RODINNÝ DOM (657 m2), Bratislava II.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.