REZERVOVANÉ - predaj rod. domu na pozemku 1100 m2 v BA - Vrakuni.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1100 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Bratislava
Vrakuňa
Hradská
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok o výmere 1100 m2 v Bratislave – mestkej časti Vrakuňa .Na pozemku sa nachádza starší rodinný dom (rok kolaudácie 1962) ,ktorý je po čiastočnej rekonštrukcii ,podpivničený, na prízemí sa nachádza kuchyňa ,dve izby ,samostatné WC a kúpeľňa ,na 1. poschodí sú dve nepriechodné izby ,pri dome je samostatná murovaná garáž so skladom na náradie .Na pozemku sú všetky inžinierske siete a vlastná studňa .Vzhľadom na obdĺžnikový tvar pozemku je možnosť rozdeliť ho na dva menšie pozemky s možnosťou postavenia ďalšieho rod. domu prípadne pozemok pri asanácii existujúceho rod. domu podľa súčasného platného územného plánu využiť na výstavbu viladomov .K dispozícii je aj znalecký posudok RD aj pozemku vypracovaný v marci 2020 a ÚPI pre danú zónu .Cena uvedenej nehnuteľnosti je v našej realitnej kancelárii.

KONTAKT : 0905 612 496

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V

Na mape: REZERVOVANÉ - predaj rod. domu na pozemku 1100 m2 v BA - Vrakuni.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.