Kontaktné údaje

AXIS REAL | realitná kancelária

Bosákova 5/A

85104 Bratislava 5

Meno:
RNDr. Anna Capková
Telefón:
0948 700 109
E-mail:
ID ponuky:
812493

AXIS REAL | Rodinný dom so ZÁHRADOU v krásnej lokalite v ZB, Pútnická

365 000
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
776 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
Bratislava
Záhorská Bystrica
Pútnická
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 2 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj slnečný RODINNÝ DOM so skvelým potenciálom na rekonštrukciu, so ZÁHRADOU a GARÁŽOU na POZEMKU s celkovou výmerou 776 m2 v lokalite Bratislava IV. Záhorská Bystrica na ulici Pútnická. Rodinný dom má 2 nadzemné podlažia a celý je PODPIVNIČENÝ. Pozostáva z 2 častí, starší drevený dom (zastavaná plocha 46 m2) bol v roku 1998 zväčšený o murovanú prístavbu so zastavanou plochou 99 m2.

V cene domu je PODIEL NA PRÍSTUPOVEJ CESTE.

Výhody:

❶ Možnosť prestavby domu podľa vlastných predstáv

❷ Veľká záhrada, ktorá vám poskytne neobmedzený priestor pre oddych a relaxáciu, pre pestovanie kvetov, zeleniny alebo vytvorenie útulného záhradného posedenia pre vašu rodinu

❸ Tichá lokalita blízko lesa, kde môžete uniknúť rušnému mestskému životu a vychutnať si pokoj a súkromie a zároveň vám les poskytne príležitosť na príjemné prechádzky alebo výlety do prírody

❹ Podiel na prístupovej ceste, čo vám zabezpečí jednoduchý prístup k vášmu novému domovu a dodá vám pocit súkromia a exkluzivity

STAV DOMU:

Rodinný dom s GARÁŽOU je v pôvodnom stave, vhodný je na KOMPLETNÚ REKONŠTRUKCIU PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. Je 2 podlažný, pozostáva zo 6 izieb (4 izby na poschodí a 2 izby na prízemí), kuchyne s jedálňou a špajzou, menšej kuchynky v pôvodnom dome, 2 kúpeľní (v jednej je WC a vaňa, v druhej sprchovací kút), 2 samostatných WC, technickej miestnosti a 3 chodieb. V izbe na poschodí je LODŽIA.

Garáž je súčasťou domu, je vykurovaná a má montážnu jamu.

Celý dom je podpivničený, v časti pod murovanou prístavbou je plynový kotol, studňa s čerpadlom a veľa úložného priestoru a v časti pod drevenicou je vínna pivnička so samostatným vchodom.

V dome sú drevené okná, na poschodí strešné okná, v celom dome je ústredné plynové vykurovanie, ako doplnkové kúrenie je v jednej izbe krb, v druhej prípojka na pec/kachle. Je napojený na kanalizáciu, ale vodu čerpá z vlastnej studne. Na dome je sedlová škridlová strecha.

Prevažne rovinatý pozemok o rozlohe 776 m2 je široký na vstupe 26 m a 25 m v zadnej časti.

LOKALITA:

Rodinný dom sa nachádza na pozemku v krásnej tichej zelenej lokalite v bezprostrednej BLÍZKOSTI LESA so západnou orientáciu. Prístup na pozemok je po spevnenej komunikácii, ktorá je slepá. V susedstve sú rodinné domy. Záhorská Bystrica je mestská časť Bratislavy na úpätí Malých Karpát s výbornou dostupnosťou do centra Bratislavy autom alebo MHD. V okolí je výborná občianska vybavenosť (Billa, Tesco, novootvorený Kaufland, zdravotné stredisko, pošta, základná škola s materskou školou, kaviarne, reštaurácie, tenisové kurty, zastávka MHD). Blízko je aj nákupné centrum Borry Mall a nová moderná nemocnica Bory. Lokalita blízko lesa svojim obyvateľom poskytuje množstvo príležitostí na rôzne športové aktivity, cyklovýlety a turistiku.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento rodinný dom s veľkým pozemkom osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme jeho obhliadku. Tešíme sa na Vás.

/ RODINNÝ DOM / PREDAJ / POZEMOK 776 M2 / GARÁŽ / BRATISLAVA IV. ZÁHORSKÁ BYSTRICA / PÚTNICKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V

Na mape: AXIS REAL | Rodinný dom so ZÁHRADOU v krásnej lokalite v ZB, Pútnická

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.