REALITY MAN – 3 izbový rodinný dom, 740 m2, centrum - Čachtice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
740 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Čachtice
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom 5 minút od centra obce Čachtice. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou cca 740 m2. Okrem 3 izbového rodinného domu sa na pozemku nachádza starší rodinný dom z nepálenej tehly.

3 izbový rodinný dom postavený v roku 1957 je v pôvodnom stave, postavený z pálenej tehly. V izbách je dlážkovica, v kuchyni poter, v predsieni, kúpeľni a špajze je dlažba. Dispozične pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kúpeľne, špajze a predsiene. ½ domu je podpivničená pivnicou s kamennou a betónovou klenbou. Je napojený na vodovod, elektrinu, kanalizácia a plyn je na hranici pozemku.

Starší rodinný dom postavený v roku 1920 z nepálenej tehly. Pozostáva z 2 izieb, kuchyne a zvonka prístupnej komory. Podlahy sú z dlážkovice, strecha škridla, trámový strop, kasňové okná.

Spoločnosť REALITY MAN je certifikovanou realitnou kanceláriou NARKS (Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska) a klienti našej kancelárie sú chránení Garančným fondom NARKS. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. Ak potrebujete na kúpu tejto, alebo inej nehnuteľnosti HYPOTÉKU, bezplatne Vám pripravíme porovnanie všetkých hypotekárnych úverov na trhu. Bližšie info Vám radi poskytneme na tel. č. 0910 635 609.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné

Na mape: REALITY MAN – 3 izbový rodinný dom, 740 m2, centrum - Čachtice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.