NOVÝ PROJEKT radových RD - bezkonkurenčná cena, bohatý štandard, terasa, trávnik v cene

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m
2
Plocha pozemku:  
105 m
2
okres Dunajská Streda
Čakany
pred 244 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nový projekt v obci Čakany, okres Dunajská Streda, len 16 km od Bratislavy za veľmi priaznivé ceny. Rodinné domy sa predávajú kompletne dokončené v bohatom krásnom štandarde a s hotovými vonkajšími úpravami pozemku. Budú situované v tichej časti tejto pokojnej obce v uzavretom areáli.

Projekt tvorí radová zástavba šiestich mezonetových 3-izbových bytových jednotiek (domčekov) s terasami.

Úžitková plocha každej jednotky je 81m2, plocha parcely 105 m2. Domy sú vynikajúco riešené, denná časť je dolu a nočná časť na poschodí. BONUSOM je priestranná kúpeľňa a toaleta k dispozícii na každom poschodí.

V domoch budú inžinierske siete: voda, elektrina, internet a septik.

Staviteľ dbá o vysoký kvalitatívny štandard a vysokú precíznosť vyhotovenia projektu. Domčeky sa predávajú vo vyhotovení ŠTANDARD, ktorý obsahuje kompletné dokončenie okrem kuchynskej linky (veľkoformátové obklady a dlažby, sanitu, kvalitnú plávajúcu podlahu, interiérové zárubne a dvere, bojler na ohrev teplej vody). BONUSOM je kompletná úprava terénu a záhrady - nasadený kobercový trávnik, parkovacie státia, chodníky v zámkovej dlažbe, oplotenie a terasa.

Základný konštrukčný systém navrhovanej stavby je koncipovaný ako stenový. Obvodné a vnútorné nosné steny sú zrealizované z pálenej tehly, hrúbky 300 mm. Domý sú zateplené polystyrénom o hrúbke 150 mm. Nenosné múry a steny sú murované. Podlahové elektrické kúrenie DEVI je v celom dome. Okná sú kvalitné plastové 6-komorové s 3 tesneniami a izolačným 3-sklom. Celý dom pôsobí veľmi príjemne, priestranne a vzdušne. Veľkou výhodou sú veľké priestranné okná a veľká terasa.

DISPOZÍCIA: Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba s predprípravou na šatník, veľká obývacia izba s voľným výstupom na terasu a na záhradu cez veľké francúzske okno. Obývacia izba je prepojená s jedálňou a kuchyňou. K dispozícii je veľmi priestranná kúpeľňa a samozrejme samostatné WC. Na druhom nadzemnom podlaží sú 2 samostatné izby a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

Celý projekt 6-tich bytových jednotiek je situovaný v pokojnej časti obce Čakany (medzi Štvrtkom na Ostrove a Tomášovom), ktorá Vám ponúkne úplný komfort ticha a súkromnia. Bratislava je vzdialená len 10 km (Podunajské Biskupice) a Senec 19 km. Súčasťou obce je materská škola, autobusová zastávka, krásne detské ihrisko, obchod, pohostinstvo. Dnešná podoba lokality je modernou zástavbou rodinných domov obývaných prevažne mladými rodinami, ktorí tu našli pokoj vidieka a luxus bývania v rodinnom dome.

Možnosť čerpania hypotekárneho úveru.

Plánovaná kolaudácia júl/2019.

Nízke mesačné náklady na prevádzku domu.

Cena nehnuteľnosti v štandardnom vyhotovení: 102 000 € vrátane provízie pre RK a právneho servisu.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii. Maklér:

Ing. Andrea Nagyová, 0911890988 nagyova@centrum-realit.sk

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Internet:
áno

Na mape: NOVÝ PROJEKT radových RD - bezkonkurenčná cena, bohatý štandard, terasa, trávnik v cene

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.