Výstavba RD na rovinatom pozemku výmery 500m2 v obci Čaňa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
119 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Košice - okolie
Čaňa
pred 323 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 269 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v obci Čaňa, na rovinatom pozemku. RD má zastavanú plochu 147m2 a úžitkovú plochu 119m2, 3 samostatné spálne, obývačku spojenú s kuchyňou. Typ bungalov. Cena existujúceho pozemku je 500 m2. Začiatok výstavby možný v jari 2018. Viac info na tel. čísle 0907 615 309. Foto domu je ilustračné. Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:

https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Ak Vás táto ponuka oslovila volajte na číslo 0907 615 309, ak nie zdieľajte medzi známymi možno zaujme ich. Vážení klienti, cena pozemku je uvedená už vrátane provízie, ktorá zahŕňa: - Kompletné realitné a právne poradenstvo súvisiace s postupom pri predaji, - Preverenie pozemku, - Dohľad a zodpovednosť za celý priebeh od podpisu zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy až po prevod vlastníckych práv z predávajúcich na kupujúcich, - Právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou: Vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrh na vklad prevodu vlastníckych práv, - Notárske poplatky za overovanie podpisov, - Katastrálne poplatky potrebné na prevod vlastníckych práv, - Výber katastrálnej na právne účely, - Sprostredkovanie súdno-znaleckého posudku, - Preberací protokol a odovzdávanie nehnuteľnosti, prepis u dodávateľov energií a pod. Tešíme sa na spoluprácu. V rámci našich služieb Vám veľmi radi pomôžeme s vybavením financovania nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Výstavba RD na rovinatom pozemku výmery 500m2 v obci Čaňa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.