Kontaktné údaje

Meno:
SM  
Telefón:
0910122122
E-mail:

Priestranný RD s krásnou slnečnou záhradou, Čierna Voda!!!!!

655 000
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
811 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Senec
Chorvátsky Grob
pred 16 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 21 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj útulného 5-izbového RD s veľmi dobrou energiou na skok od Bratislavy. Rodinný dom sa nachádza v obci Chorvátsky Grob, časť Čierna Voda, len 15 min autom od centra hlavného mesta. Dom má veľmi dobre riešenú dispozíciou a úžitkovú plochu. Celková zastavaná plocha rodinného domu je 132 m2 vrátane vykurovanej garáže, dobre riešené rozčlenenie izieb ponúka úžitkovú plochu v dome až 180 m2. Pozemok je rovinatý, slnečný. Záhrada v letných mesiacoch ponúka dokonalý relax a pastvu pre oči. Pozemok má rozlohu o veľkosti 811 m2, rozmer: 20m x 41m. Svetová orientácia: SZ a JV.

Dispozícia domu:

1.NP/ 80 m2

Pri vstupe do domu sa dostanete do priestrannej vstupnej chodby, hneď po pravej strane je samostatné WC spojené s technickou miestnosťou. Ďalej smerom vpred sa dostaneme do priestrannej veľkej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a špajzou. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi. Medzi kuchyňou a obývačkou sa nachádza veľký jedálenský stôl. Srdcom obývačky je krb na drevo, ktorý v chladnejších mesiacoch prináša teplo domova. Z obývačky je aj priamy vstup na veľkú terasu 60 m2 a v letných, či jesenných mesiacoch doslova očarujúcu záhradu.

2.NP/ 100,2 m2

Zo vstupnej chodby sa tiež ďalej po pravej strane dá dostať schodmi na druhé podlažie. Ešte však treba spomenúť aj priestor vedľa schodov, je to voľné miesto . Po schodoch sa dostaneme na spomínané podlažie, kde sa nachádzajú štyri samostatné priestranné izby a 2x kúpeľňa s vaňou a s WC. Izby a jedna kúpeľňa majú výstupy na balkóny ktoré sú z oboch strán domu.

Súčasťou domu je aj garáž s bránou na diaľkové ovládanie, nachádza sa tu aj zásuvka na 380V.

Záhrada: 811 m2 rovnej plochy pozemku, pekný trávnik, okrasné dreviny, zaujímavé stromy, veľa priestoru, záhradný domček, veľká terasa

Technické informácie:

Rodinný dom bol skolaudovaný 2010. Je postavený z tehly . Obvodové múry tehla

38 P+D, zateplené systémom Baumit 5 cm+ tepelnoizolačná omietka, nosné vnútorné múry šírka 250mm. Podlažie je predelené tehlovými priečkami. Dom má poctivé základy, základová doska a stropná doska z monolitického betónu. Šúchaná interiérová silikátová omietka. Ohrev vody a podlahové vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom PROTHERM so zásobníkom TÚV. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa. Dom je napojený na elektrinu, vodu, plyn, kanalizáciu. Strecha je zateplená, izolovaná, škridla Bramac. V celom rodinnom dome sú hliníkové okná a dvere zn. SCHUCO. RD má krb s komínom. V izbách sa prelína laminátová podlaha s dreveným dekórom a hliníkovými lištami. Dve veľké kúpeľne s WC. Garáž má vstup na el. hliníkovú bránu. 380V v garáži aj v záhradnom domčeku. V záhrade je spravený závlahový systém s možnosťou nastavenia prepínania vody z vodovodu, alebo zo studne.

Dom je kúpou voľný, bez akejkoľvek ďalšej investície. Treba vidieť.

Cena: 655 tis. Eur. V prípade záujmu kontakt: 0910/122 122

Vek stavby:
< 20 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Eurookná
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Priestranný RD s krásnou slnečnou záhradou, Čierna Voda!!!!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.