Krásny 4-izbový rodinný dom v Chtelnici s krytým bazénom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
300 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Piešťany
Chtelnica
pred 177 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 173 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Chtelnica. Jedná sa o novostavbu postavenú v roku 2005 s rozlohou pozemku 300 m2 z toho úžitková plocha

120 m2 . Nehnuteľnosť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá sa nachádza na prízemí a ďalej na poschodí sa nachádza priestranná chodba, kuchyňa s obývačkou, detské izby, spálňa s balkónom, samostatné WC a rozsiahla kúpeľňa s vaňou i sprchovým kútom. Dom je celý podpivničený a zároveň je podpivničená aj časť dvora spolu s bazénom.

K domu prislúcha garáž s rozlohou 15 m2 , vonkajšia terasa spolu s letnou kuchynkou, ktorá sa nachádza v dome a zároveň krytý bazén. Toto miesto je výborne využiteľné najmä v lete, kde si môžete posedieť s rodinou či priateľmi. Nehnuteľnosť je vykurovaná podlahovým kúrením a je napojená na všetky inžinierske siete. Zároveň k domu prislúcha alarm a bezpečnostný kamerový systém. Mesačné náklady na bývanie predstavujú cca 180 €.

K domu patria aj podnikateľské priestory, ktoré sú momentálne v prenájme a využívajú sa ako kaviareň. Budúci majiteľ má však možnosť si tu vytvoriť vlastný priestor zárobku, či už ako podnikanie alebo prenájom. Tento priestor má rozlohu 100 m2 a nachádza sa tu rovnako aj sanitárne zariadenie.

Obec Chtelnica sa nachádza v okrese Piešťany. Obsahuje kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, knižnica, zdravotné stredisko, potraviny. Je veľmi vhodná pre život s malými deťmi či založenie si rodiny a nového bývania.

Simona Jurovatá

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

Facebook: RADO Reality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Terasa:
áno
Bazén:
áno

Na mape: Krásny 4-izbový rodinný dom v Chtelnici s krytým bazénom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.