Predaj lux. bungalovu s bazénom + dvojgaráž - 30 km od Veľkého Medera

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
250 m
2
Plocha pozemku:  
1354 m
2
okres Komárno
Číčov
pred 302 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 275 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj BUNGALOV v obci Číčov, v okrese Komárno. Nehnuteľnosť v obci Číčov sa nachádza 10 km od termálneho kúpaliska Veľký Meďer, 30 km od termálneho kúpaliska v Dunajskej Strede a v Komárne, cca. 20 km od od termálneho kúpaliska a veľkomesta Györ (HU) a 80 km od Bratislavy.

Na pozemku o rozlohe 1354 m2 sa nachádza BUNGALOV /4 + 1/ - zastavaná plocha cca 250 m2 z toho zastrešená terasa o výmere cca 40 m2, samostatne stojaca garáž o výmere cca 44 m2 do ktorej sa zmestia dve autá za sebou stojace, bazén o rozlohe cca 15m x 7m, hĺbka cca 1,7 m s morskou vodou / salinátor/, ďalej je možnosť parkovania vo dvore domu pre ďaľších 4 až 5 áut.

Popis domu:

Rodinný dom je veľmi zaujímavo riešený dispozične. Vchodovými dverami a vstupnou halou sa dostaneme do veľkej cca 40m2 obytnej kuchyne z ktorej je vstup do troch nepriechodných izieb každá cca o výmere min. 17 m2, ktoré sú ako samostatné spálne. Kuchyňa má zároveň prechod do otvorenej obývacej miestnosti v ktorej sú fran. okná smerom na terasu na ktorú je vstup z kuchyne aj z obývacej miestnosti. Kúpeľna je pri izbách nachádza sa v nej rohová vaňa, sprchový kút, WC a bidet. V dome je ešte jedna toaleta a technická miestnosť, ktorá slúži taktiež ako práčovňa.

Dom je postavený z tehly, má valbovú strechu z pálenej škridly, fasáda z okrasným obkladom z lícových tehál, kombinované vykurovanie - krb a podlahové kúrenie v celom dome. Plynový kotol Junkers.

V celom dome dlažba s podlahovým vykurovaním, podhľady so stropným osvetlením, drevené okná, drevené interiérové dvere so zárubňami, krb.

Možnosť zobytnenia podkrovia.

Celý pozemok je oplotený murovaným plotom z tehál, ozdobná kovaná brána na elektrické ovládanie, kovaná vstupná bránička. Pozemok je vykladaný zámkovou dlažbou

Bazén (cca 15x7m) je zapustený do zeme, morská voda (salinátor), okolo bazénu dlažba, vonkajšia sprcha, záhradný domček, altánok.

Rovinatý pozemok.

Cena 158 800 € vrátane provízie pre RK

Kontakt: 0911 933 556

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj lux. bungalovu s bazénom + dvojgaráž - 30 km od Veľkého Medera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.