CASMAR RK – štýlová a kvalitná novostavba RD bungalov, Cífer

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m
2
Plocha pozemku:  
290 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Trnava
Cífer
pred 237 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj štýlovú a zaujímavo riešenú novostavbu rodinného domu, ktorá je súčasťou dvojdomu a pozostáva z dvoch bytových jednotiek, v novovznikajúcej lokalite v obci Cífer.

Dominantou stavby je kvalitné hliníkové presklenie celej obývacej časti, ktoré poskytuje výnimočný dizajn a vďaka južnej orientácii aj maximálne presvetlenie domu.

Dispozícia: Bytová jednotka je súčasťou rodinného dvojdomu a je postavená na pozemku o výmere 290 m2 s úžitkovou plochou 86,79 m2 a zastavanou plochou 102 m2.

Dispozične pozostáva z predsiene a chodby (10,38 m2), kuchyne a jedálne prepojenej s obývačkou (35,09 m2), z 2x spálne (12,86 + 12,13 m2), z kúpelne a wc (5,74 m2), zo samostatného wc (3,09 m2) a veľkého šatníka s oknom (7,50 m2).

Použité materiály: Rodinný dom bude postavený z brúsených tehál Porotherm hr. 300 mm kladených na lepidlo. V projekte sa počíta so zateplením minerálnou vlnou (Nobasil hr. 150 mm), povrchová úprava fasády – biela silikónová omietka. Šikmá strecha so škridlou Terrant, zateplenie strešnej konštrukcie Isoverom hr. 400 mm, kvalitné okná: hliníkové (fasáda a vchodové dvere) a plastové (ostatné okná) – 6 komorové s izolačným 3 sklom.

Rozsah realizácie holodomu: hrubá stavba + hliníkové a plastové okná, exteriérové parapetné dosky, hliníkové vchodové dvere, elektroinštalácie vnútorné – vypínače + zásuvky, vodoinštalácia vnútorná, kanalizácia vnútorná, vnútorné omietky, rozvody kúrenia v podlahách - elektrické podlahové kúrenie, elektrický zásobníkový ohrievač vody, tepelná izolácia podláh, betónové podlahy, zateplenie fasády, klampiarske konštrukcie, bleskozvod, bez zariaďovacích predmetov, predpríprava na krb.

Lokalita: novovybudovaná lokalita v obci Cífer len 10 km od Trnavy a 30 km od Bratislavy, dochádzanie do Bratislavy aj Trnavy umožňuje tiež vlaková doprava v dostupnosť 7 min. od domu. Obec Cífer má kompletnú občiansku vybavenosťou - škola, škôlka, obchody, lekáreň, vlaková stanica, benzínová pumpa, detské ihrisko a reštaurácia a kaviareň.

Cena novostavby je 144.000€ a zahŕňa všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti a províziu RK. Dokončenie novostavby je naplánované na 02/2020. Pre viac informácií nás kontaktujte na Ing. Zuzana Legényová 0948/664 224 alebo mailom na legenyova.z@casmar.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220V

Na mape: CASMAR RK – štýlová a kvalitná novostavba RD bungalov, Cífer

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.